Senayyalcin Bernaaa33 37 haftalığım 6 kilo almışım bugün tartıldım daha çok şükür çok almamaya dikkat ettim hep bu 6 da son üç ayda alınan zaten✨
Mdnyldz zeynepbalci bende sizin gibiyim 14 kilo aldim ve yaklasik 1aydir kilom sabit nedendir bilmiyorum. Bu durum hoşuma gidiyor insallah doğuma kadar boyle devam e der☺️
Busy123 Bernaaa33 30 haftalığım 4 kilo aldım yeni ilk haftalarda 2 kilo verdim sonra geri 4 kilo aldım hamile olduğumdan 2 kilo fazlam var
3MelekAnnesi3 Bernaaa33 18 haftalıgım 5 kilo aldım oglumda ilk 3 ay hiç almamıstım 3 aydan sonra 16 ile tamamladım bunda direk almaya basladım korkuyorum 20 25 le biter siler hareketsiz kalırsam diye gerci zayıf hamile kaldım ama yinede sezeryan vs derlerse kilo yüzünden üzülürüm
Aslihanf Bernaaa33 33. Haftadayız 9 kilo aldım ilk gebeliğimde de zaten son 2 ayda almıştım maximum 14 olur diye tahmin ediyorum inşallah hepimiz kolayca veririz 🥰😂
NurRuveyda 22+2 olduk 5 kilo aldım. 63 kiloyla hamile kaldım. Daha şimdiden 5 kilo aldım. Bir de hep bu haftalardan sonra kilo alınıyor diyorlar. Nasıl vercem bu kiloları bilmiyorum.🥺🙄
Aycanmbenim Haftaya kadar 1 kilo aldım hemde baya yiyordum oh dedim iyiymiş. Sonra Birden bi hızlandı 🙈 31. Haftadayım +8 kilo
mrsbiyolog Bernaaa33 32. Haftamdayım 15 kilo aldım artık takmıyorum ya taktıkça alıyorum zaten birde moralimi bozuyorum
Ozlemkdmrcl Bernaaa33 13 haftayız daha hiç kilo almadım. Ama ilk doğumumda 20 kiloya yakın aldım ve cogu son 3 ay da 🤦🏻♀️