Figen03 damlaaltinay ay böyle hamileleri görünce kıskanıyorum ben zaten 80 le kaldım 21.5 deyiz 83 oldum keşke zayifladigim dönem kalsaydım diyorum😓
damlaaltinay Figen03 kuzum ama gerçekten bir şey yemiyorum, pirinç, pişmiş havuç, beyaz ekmek içinde şeker yada şeker oranı yüksek hiç bir şey tüketmiyorum. Çok acıkıyorum bazen ama yapacak bişey yok 🤪
Faika Faika Qnne123 benimde sizin gibi oldu kilo verdim çok fazla kusma vardı ama tekrardan eski kiloma kavuştum
Ayseeenurrr Bernaaa33 21+4 haftaligim 5 kilo aldım🤭 o kadar şaşkınım ben tartı da hiç 59 u bile görmedim. Şuan 64 kiloyum 🤣🤣
Mimerayk Nelmali muhtemelen beslenme düzeninizi değiştirdiğiniz için veriyorsunuzdur. Hamilelikte her şeyin doğalını yemeye çalışınca paketli gıdalardan kaçınca, bebek için dikkat edince oluyordur ☺️
Nelmali Mimerayk yok valla eskiden nasılsa hala oyle besleniyorum abur cubur fast food zaten haftada bir yiyordum önceden de meyveyi çoğalttım sadece farklı olarak 🙈
Cennet-polat Yasemin0728 bizde 19+6 2kilo Almisim özel bişey yapmadım aynı yeme içme şekline devam ettim artı olarak sunuda yiyim bununda yiyim demedim sadece yoğurt tüketimini normalime göre arttırdım
Mlktprk Cevirmenannee 13+6 günlük hamileyim şuana kadar bulantıdan ve yemek yiyemediğim için hiç kilo almadım hatta ilk haftalar da 2-3 kilo vermiştim bulantım kalmadı artık kilo almaya başlarım diye düşünüyorum😊