Semashbl Bernaaa33 nasıl anlamadım bile çok da yemedim aslında inşallah bundan sonrası daha iyi olur 😅 yine de kendimi kısamıyorum ben çünkü 🙈
Cevirmenannee Bernaaa33 ben hiç dikkat etmedim kiloya meyilli bi bünyem yok zaten bu kadar aldığıma şaşırıyorum 😂
Essra7 Morvy diyet mi yapıyorsunuz nasıl beslendiniz? Ben henüz 8 haftalık ama almaya meyilliyim baya
Gulgok Nisanurunannesi3850 Kendim ile ayni hafta ve kiloyu görünce yazmadan edemedim kader ortağıyız 😅🥰💜
Ygmr15 23+4 3 kilo almışım ama son 3 haftadır hic almadim okula yürüyerek gidip geliyorum sanırım ondan
Nelmali Bernaaa33 16+2deyim istahim açıldı sürekli yiyorum ama hala kilo vermeye devam ediyorum ben bu işten bir sey anlamadım 77 kiloyla hamile kaldım 67ye düştüm 50yle doğuracağım diye korkuyorum artık arkadaşlarım bebek nerde diye soruyor
Bernaaa33 Nelmali biraz zaman geçsin belki o zaman almaya başlarsın bende 20. Haftadan sonra hızlı şekilde almaya başladım
Mimerayk Nelmali muhtemelen beslenme düzeninizi değiştirdiğiniz için veriyorsunuzdur. Hamilelikte her şeyin doğalını yemeye çalışınca paketli gıdalardan kaçınca, bebek için dikkat edince oluyordur ☺️
Yasemin0728 Bernaaa33 58 kiloyla hamile kaldım 55 e düşmustum bulantim kusmam çok oluyordu iştahım da pek yoktu o yüzden canim
ikiponcik_annesi Bernaaa33 32+3 ve tam 12 kilo almışım 68 kiloyum bugün tartıldm ben şok 🤭 doğuma kadarda 75 filan bulur heralde öyle düşünüyorum 🙈