Ozge2614 Merhaba güzel anneler, bugün kontrolüm vardı . Doktor bebeğin gelişiminin önde olduğunu söyledi. Kilosu 2600 boyu 47 cm, sizce nasıl. 3 hafta sonra alalım bebeği dedi, ikinci sezaryenim olucak inşallah
zeynepylmz Ozge2614 maşallah haftasına göre çok iyi ☺️ Doğum konusunda sadece doktorunuzu dinleyin bence,sağlıkla kavuşun inşallah ☺️
Mlkrfk Ozge2614 maşallah çok iyi inşalalh benim bebeğim de alır kilo erken doğum riskim var ne kadar kilo aldırırsak kâr dedi dedi doktorum. En son 30 da 1560 gramdı sizin ki kadar olamaz ama inşallah iyi bir kilosu vardır şu an 32 haftalığız perşembe kontrol günüm
Birminikprensesinannesi Ozge2614 Merhabalar. Benimde 34+0 günlükken kilosu 2600dü. Doktorum olumsuz birşey demedi özellikle sordum iyi birşey mi yoksa bi sorun mu var diye doktorum iyi bir kiloda olduğunu söyledi.
Ozge2614 Gizem957 31 de gtnedim doktora pandemiden dolayı sık gidemiyorum yanılmıyorsam 28+ da 1600 dü cnm
Ozge2614 Birminikprensesinannesi çok şükür, Allah esirgesin çok önemli değil kilosu, yeterki sağlıklı olsunlar.
Ozge2614 BurcuLice bı sıkıntı yaşadınız mı peki. Bn 34+0 olduğum halde doktor gelişimi önde dedi, sizinki 32 de öyleymiş bı sorun olmadı inşallah
BurcuLice Ozge2614 şekerimiz yok çok şükür 32. Haftada bile 2 hafta öndeydi gelişimi böyle giderse 4 kiloyu geçer dedi o kadar bekliyoruz bakalım bizde çok şükür iyiyiz