Melek6767 Dün yaptığım erken gebelik testinde sonuç pozitifti. Bu sabah tekrar kaset test yaptım o da pozitifti. Kan verdim 0.100 yani negatif çıktı inanmadım Tekrar test yaptım negatif. Sizce sebebi ne olabilir. Kasık ağrım bel ağrım var. Aslında gebelik belirtilerim de var
Busbushatun Melek6767 canım kan testınde adet gecıkmesıyle beraber cıkıyor genelde kana krısması bıraz daha uzun suruyor
Asli10 Melek6767 kanda çıkmadıysa büyük ihtimalle yoktur canım idrarda çıkmasının sebebi hormonal olabilir çünkü yumurtlamanın ardından 10 gün sonra kanda çıkar çünkü ilk kana karışır hamilelik
Zrgakbyk Melek6767 pozitifler sen idrarı damlatır damlatmaz mı çıktı? Yoksa 10 dk bekledikten sonra mı cıktı
Sineemiis Busbushatun tam tersini söylüyor doktorlarda yumurtlamadan 10 gün sonra kanda çıkar adetin gecikmesiyle idrara düşer en son idrar da çıkar diyorlar :)
Busbushatun Sineemiis ama sen erken gebelık testı yapmıssın bennm hamıleymısım doktorm yerlesme kanaması olunca test ver demıstı kanda cıkmayıp 3 gun snra kanda cıkmıstı
Melek6767 Busbushatun aslında benimde az bisey kanamam oldu pembe renkli. Ama ne bilim kanda çıkmadı bisey bu kanama 2 gün önce oldu
Busbushatun Melek6767 yanı ben hamılesındor dıye umıtlendırmek ıstemıyorum ama vaktınde kan testını tekrar yaptırabılırsınız
1072PINAR @Melek6767# Ben de iki gündür test yapıyorum hiç birşey çıkmıyor.Benim de belirtilerim var,lekelenme,Ağrı.Doktora geldim kan testi sonucunu bekliyorum şuan.
Melek6767 Asli10 aslında yumurtlama günümü tam bilmiyorum çünkü geç yumurtluyorum. Eger yine geç yumurtladysam hamile kalma ihtimalim çok yüksek