Cansumomy Hlymstf benimde 27+2 3temmuz oluyor ama bende sezeryan düşünüyorum daha önce alıyorlar dimi sezeryan olucağı için kaç hafta önce alıyorlar ?
DMLBRK EEEEEEL 39+6 sancim hala yok kilo olarak önde gidiyior bugun kontrol vardi carsamba yeniden kontrol var. Doğuramıyorum 😂 hurma, ananas, sıcak duş, yürüyüş, merdiven, squat Herseyi yaptim ama gelmek istemiyo sanirim inatci prensesim 🤣
aannepandaa DMLBRK halıları sildim nişanım geldi. Doktor dedi ki halı koltuk cam ne varsa siliyorsun 🤣 perşembe günü gelmişti. Şuan 38+3 olduk bakalım ne olacakk .
tazeaane Eylem47 burda öyle Bi anne vardı son haftalarında nişanım mı geldi yoksa altıma mı kaçırdım demişti hastaneye gidince doğuma almışlar 😀 sizinkini okuyunca aklıma geldi dikkat edin hayırlı doğumlarınız olsun 😍
aannepandaa EEEEEEL biz 38+3 olduk. Bu hafta içinde doğar diye tahmin ediyor doktorumuz.. bakalım ne olacak.. bizim zilloş gelmek isterse.. 😁😁
Caglacayir EEEEEEL 35. Haftamıza girdik doğum tarihimiz henüz belli değil. Bazen gece yatarken suyum gelir diye korkmuyor değilim😂 dönerken bile uyanıyorum.
Aralidnak busra-_-01 Hayır henüz olmadım. Yarın kontrolüm var bunu doktoruma sorup yeniden yanıtlarım🥰