Nurr_1 htcsrtymc kesinlikle 🌼 sağlıkla gelsinler inşallah ❤️ İlk doğumumda 40+4 de suni sancı ile normal Doğum başlatıldı olmamıştı. 30 ekimde doğmuştu minik Kusum🤭😅 buda ekimde olacak ama sanırım Burçları farklı olacak 😂
htcsrtymc Nurr_1 amiiin amin inşallah 🙏🏻 💕 aa sizin isteğiniz dışı gelişmiş sezaryen o zaman benim bile isteye😃 ama maşallah atlatmışsınız darısı 2. Ye, hepimize 🧿 bir kaç gün farkıyla Akrepten Teraziye geçiş yapmışsınız 🥲 teraziler sakin oluyorlar😻
Essra7 Zehra516 Bsk-1 ben de 7+6 ❤️ Baya basındayız insallah sağlıkla kolaylıkla doğum nasip olsun hepimize 😍
denizmete0990 EEEEEEL 35+2 ciğer geliştirici iğne yapıldı.sancı giderici hap kullanıyorum.hemde iki hafta ileriyiz.muhtemelen bu hafta kontrole gittiğimde sezeryana alır..Ama Normal doğum istiyorum🤲💝🎀🤱
Melekgulten Karabay06 banada vermedi normal dogummu genelde normal doğum son iki haftada diyirlar ben bu haftada kontrole giderim diğer hafta inşallah doğuma giderim
Nurr_1 htcsrtymc ay inşallah kızım çok fena Bi uslu çocuk nasip Et rabbiiiim🙏🏻😅😅 Hayırlısıyla Sağlıkla kucaklarimiza alalım inşallah 🌼