Sahnur yasemin333 çatı muayenesi ilk zamanlar kese gozukmedi özel yerden bakmisti başka bi doktor ultrasona onda catimin çok dar olduğunu söylemişti bu doktorum yapmadı çatı muayenesi ama 3500 geçerse bebek sanırım ben sezaryen isticem😑
Mhr13 Medine_25 yatamıyorum uyuyamıyorum karnımın altında sürekli bir baskı hali var bacak ağrım inanılmaz fazla yarım saat ayakta dursam maf oluyorum ama çok şükür oğluşum da bende sağlıklıyız 🤲 siz nasılsınız 🥰
Medine_25 Mhr13 Allah kolaylık versin sizinde erkek benim de Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah Iyim çok şükür 😊
Gamzeakd EEEEEEL 24+6 plesantam aşağıda olduğu için doktorum riske atmayalım seni 37 bilemedin 38 de alacak doğuma allah izin verse . Temmuzun ilk haftası doğum 🥰
_marvel_ Seydabadecakil girdi 32 de girmişti çok agrılı gecti benimki 😩 benimkide ucunda duruyor 🤣🤣🤣🤣
Seydabadecakil _marvel_ ne zaman doğacaklar acaba :) benim doktorum haftaya kadar gelmezse suniyle başlatacak kilosu çok olursa zor olur diye heralde
_marvel_ Seydabadecakil 40. Haftaya kadar beklememi tavsiye ettiler :) hayırlısı bakalım. Doğum yaparsan yaz 😊😊
leyla_ok Fundakrer bende şu an 22 haftalığım ama sezaryen olacağım.Temmuz sonu mu olur agustosa sarkar mı onu hesaplamaya çalışıyorum
Varol123 EEEEEEL 21 haftalik olduk bugün doktorumuz ağustos 1den itibaren 20sine kadar doğum bekliyebiliriz dedi