2fasulyeannesi Kızlar merhaba Konya’da özel hastane ucretleri nedir hangisine ve hangi doktora gidiyorsunuz hangi sıklıkta gidiyorsunuz ve her islem için ne kadar ödüyorsunuz yardımcı olursaniz çok sevinirim
221120 2fasulyeannesi Medicana’da Rengin hanıma gidiyorum. Muayene ücreti 180 tl. Kan ve idrar tahlili fiyatını tam hatırlayamadım. Eğer riskli bir durumunuz olursa şu kadar gün sonra gelin diyor ama genel olarak 1-1.5 aya randevu alıyorsunuz. Ama şunu söyleyeyim zaten genel olarak kontrolünüzden çıkar çıkmaz randevunuzu almanız gerekir çünkü en az 3 hafta sonrasına randevu alabiliyorsunuz epey yoğun bir doktor ve ben çok memnunum şuan
ayemzeyzey12 2fasulyeannesi ben Farabi de Mehmet Bardakçı ya gidiyorum eşimin iş anlaşması dolayısıyla muayene ücretimiz 140 normali 160 olması lazm yine kan idrar tahlilimizde anlaşma dolayısıyla bir nebze daha uygun ama genel olarak doktorum dan çok memnunum şimdilik kontroller aylık 32. Haftadan snra iki hafta da bir olacakmış
Eylulunannesi-2 2fasulyeannesi canım konya için hergün en az 2 post acılıyor. Daha dün bi sürü konusuldu. Gecmişe bak derim. Konya bir de kadın doğum konusunda hastane olsun doktor olsun cok cok cok ii durumda. Yinede postu açmıssn fikrimi söyleym medovada güler hanım var tavsye ederm.
2fasulyeannesi ayemzeyzey12 benimde ilk gittiğim doktor mehmet bardakçı ama o zaman muayene 80 di çok farklanmis ya
seldaaaaaaaaaa 2fasulyeannesi Meram akademi Hastanesi’nde nihan tufan Erden e gidiyorum 3.ayimizda gitmeye başladık kısmetse 17 gün sonra doğum var gayet memnunum ilgili bı doktor tavsiye ederim
ekoglu34 2fasulyeannesi Meram yeniyolda Başaran klinik, sevgili doktorum Ahmet Başaran’a takipliyim. Cok memnunum. Muayenesi 350 tl. Tahlil vs. normal hastanede yaptırıp gidiyorum. O yuzden ucretini bilmiyorum. Umarim gonlunuze gore bir doktor bulursunuz.
Zumrut1996 2fasulyeannesi ay hazır konyadasin bişey sorcam sizin orda konya kili var öyle bişey varmı canım baya aseriyorda