Emineerdem Kızlar merhaba iki gündür aşırı akıntım oluyor çamaşırım baya ıslanıyor amniyon sıvısı mı normal akıntı mı nasıl anlarım bilen varsa yazabilir mi 33 haftalık gebeyim
Akrepbebek Emineerdem doktora gorunmekte fayda var. Acile git suyunu olctur canim . Cunku akinti ile karisik su geliyor. Benim ic camasirimda islaklik fazla hissettigimde hemn acile gidiyorum baktiriyorum
Yesimmm12 Emineerdem benimde var aynı şekilde cuma günü gitmiştim doktora bişey demedi normaldi ama sanki idrar kaçırır gibi geliyo
Bsmlh Emineerdem acilde amnioşur testi yaptırabılırsınız bana 5 kez yapıldı alttan çubuk ufacık cok kolay bır test
Emineerdem Bsmlh çok korkuyorum alttan muayene de doğumu bazen tetikliyor diye ama bu şüphe de kötü mecbur gidicem dizinde mi ıslanıyordu çamaşırınız 😞
Bsmlh Emineerdem alttan. Muayne gibi olmuyo klips yarım takılıyor o an sanıyelik alıp cekıp solisyona koyuyorlar bana 5 kez yapıldı canım korkma benımde oyleydı suyum azaldı dr hep yapıyor risk almamak için son kez yaptı geçen persembe
Buketkucuk Emineerdem amniyon sıvısı olsa sarımtırak bir rengi olurmuş ayrıca bardaktan boşanır gibi gelirmiş öyle diyorlar. Akıntıdır muhtemelen banada oluyor arada doktorum normal dedi
Emineerdem Buketkucuk inşallah Allah razı olsun 🤲 insan herşeyden korkar oluyor akıntı olsun yeter ki 🤲
Bsmlh Buketkucuk kı. Diyorsa yanlış cnm akıntı gibi sıvı gibi renksizde oluyor ben ıkısınde de yaşadım bebeklerımın akısne damla damla da sızıyor