Bgmnfrtiti İkili tarama testim düşük riskli çıkmasına rağmen 16. Haftada doktorum AFP testi istedi bu test her hamileye yapılıyor mu kızlar
Damlahtp Bgmnfrtiti ben ikili test yaptırmadım doktorum afp istemişti sanırım benimde o haftalsrda yapıldı
aselnannesi Bgmnfrtiti ben ikili test yaptırdım hiç risk çıkmadığı için öyle bir test istemedi belki doktorunuz tam emin olmak istiyordur
TazeAnnee6767 Bgmnfrtiti bnde ikili yptrdm bişi cikmadgni normal olduğunu söyledi . Smdik bile 3 lu tarama için Çarşamba randevumuz var ona gdcz
Tatlianne1 aselnannesi Merhaba sizin ikili test sonucunun nasıl çıktı ben yaptım enabız da baktım değerler normal yazıyot
kucuktospam Bgmnfrtiti hayır 2li iyiyse 3lü yanlış çıkabiliyor bu sebeple sadece 3lü testin içindeki afp hormonuna bakılıyor tamamına bakmamak için. Omurga açıklığı testi korkma herkese yapılıyor.
Mine_Minel Bgmnfrtiti benim de cuma günü yapıldı hatta şaşırdım beklemiyordum ama doktorum yaptığını söyledi hangi ildesiniz acaba
Bgmnfrtiti Mine_Minel izmirdeyim bende çok şaşırdım böyle bir testin yapıldığını bilmiyordum.Siz hangi ildesiniz
Mine_Minel Bgmnfrtiti bende izmirdeyim o yüzden sordum çünkü çevremde ki hamile arkadaşlarımdan istenmemiş
casminnss Bgmnfrtiti 2li test risksiz çıktı fakat AFP testi yaptırdı doktorum ondada sıkıntı çıkmadı. Sadece sizlik bişiy değil bence , kötüyü düşünmeyin 🍀