Busra3509 Bu haftalar normal mi Bel agrısından ne oturabilir ne yatabilir oldum sanki dövmüşler beni Bacaklara da iniyor bazen agrısı. Bel boslugum kopuyor resmen 🥴🥴
Tugbaaltinisik Bende 30 haftalığım aynı şekilde benimde çok.halsizlik var üstümde baş bel bacak ağrısı arttı 😳
Busra3509 Tugbaaltinisik Benim de öyle günlerdir Geçmeyen baş ağrım var bir de üstüne bel eklendi bacaklarım falan zonkluyor resmen sanki dayak yemisim. Ne oturabilir ne kalkabilir oldm belim yüzünden. Bas agrısı da kac gündür gecmiyor 🥴 Belime sanki bıcak saplanmıs
Nurcan_2021 Evet normal bebeğin kemik yapısı geliştikçe ağrılar daha da artıyor, kemiklerinin karnıma batışını hissedebiliyorum 🥴ama doktoruna danışarak onun vereceği bir magnezyumla da rahatlaman mümkün
Busra3509 Nurcan_2021 Teşekkür ederim öneriniz için magnezyumlu maden suyu içiyorum Ama yetmiyor sanırım🥴😔
Senakezan Daha dur,😂😂. Kaburgalrim birbine giriyor zannediyorum kitlenip kalıyor yemek yerken filan Allah yardımcımız olsun ama zor ben eşime mesaj yaptiryorum hafifletiyor biraz sanki
Busra3509 Senakezan gerçekten çok zor sanki dövmüşler beni Ben de duşa girip sıcak tutuyorum belime Ama yok yani bacaklarım falan zonkluyor bel yüzünden 🥴🥴🥴 İlerleyen haftalar nası olur simdiden böle ise diyorum