Sema99 Sonunda miniğime kavuştum aslında bu üçüncü gebeliğimdi süpriz oldu bize bizde beklemiyorduk çok zorlu hamilelik atlattık suyumuz fazla çıktı down sendromlu olma riski var dediler çok şükür hepsinde temiz çıktı sağlıklı çıktı tek sorun suyumu fazlaydı her neyse zaten 36 haftadan itibaren düzensiz sancılarım gelip gidiyordu agrılarım vardı taaki dün akşama kadar dün akşam gelip gitmeye başladı çok sık değildi hemen kalktık geldik saat 21.00 de hemen çatı muayenesine aldılar bi baktılar 5cm açılma vardı hemen Doğuma aldılar önce suyumu patlatılar çünkü suyum fazlaydı o biraz uğraştırdı suyumu boşaltılar ama bebek baş asağıya gelmediği için 2 saat saat boyunca sancı çekti fena inadı tuttu gelmemek için çünkü yeri rahattı ☺️☺️ Sonunda pes etti geldi direk Doğuma aldılar 7 cm açılma oldu hemen 2 ıkınma ile Doğum yaptım saat 00.20 kucağıma aldım ve normal doğum yaptım çok şükür dikşim olmadı atılmadı dikiş kucağıma alınca tüm açım gitti unuttum sonunda meleğime kavuştum rabbim isteyen herkese nasip etsin ve Doğum yapacak tüm annelerimizi tek bi Avazda kurtarsın inş ♥️♥️♥️♥️♥️ Hayatımda üç tane meleğim var rabbim herkesin gönlüne göre versin her daim 🌹🌹🤲🏻🤲🏻💖💖💖
Tugba9109 Sema99 maşallah. Rabbim saglikla büyütmeyi nasip etsin ve yokluklarini göstermesin 3 evladının da . 😍 doğum yapmana çok sevindim, darısı bekleyenlerin başına insallah . Bende 40 haftalık oldum hala tık yok 😑
Deletedmom404 Sema99 gözün Aydın Canım hayırlı evlat olsun İnşAllah 3. Bebeğin olması dikişsiz ve kolay olmasını sağlamış 😊
Aysetnj Canim Allah uzun ömürler versin gozun ayfin 😍 bas asagi degilken nasil normal dogum yaptin son anda mi döndü orayi anlayamafim 🤗
Sema99 Ftmanur53 yok canım bişey yapmadım dikşlik bi durum yok dedi çok iri bebek değil ufak tefek bir bebek
Sldaygn @Sema99 sağlıkla büyüt bebeğini inşallah ne güzel bir Doğum olmuş Allah beni ve bütün hamileleri bir nefeste kurtarsın inşallah
Sema99 Bitanesi ikisinde evde şiddetli sancılandım hastaneye gittim direk doğuma girdim 15 dk da doğurdum ikisini Canım benim
Bitanesi Sema99 aaaa hatırladım şimdi seni bikere daha sormuştum sansa yine sana denk geldi demekki ikinci dogumu yapanlar az 😀😀ahahah teşekkür ederim canım 😂
HicranKzn Sema99 ohhh ne güzel darısı bana inşallah🙏🏼🤗 yaşı uzun olsun Alalh analı babalı büyütsün 🙏🏼🌸
Ayselcnt Hayırlı uğurlu olsun canım.. bahtı güzel ömrü uzun olsun inşallah.. seninle aynıydık.. darısı başıma inşallah.. hiç sancım çıkmadı nSt de..bende doğurmak istiyorum..
Enesefe Sema99 aaa ne güzel allah an Ali babalı büyütsün rabbim bize de göstersin çok sevindim daha iki gün öncesine kadar konuşulmuştu