Civciv_geliyor1 haftadaki şikayetleriniz nedir 😍 nasıl gidiyor hamilelik?? zaman geçmiyor sanki şu 3 ayı atlatmak istiyorum 🙏🏻 10.haftada kontrolüm var bir an önce gelsin bebişimi görmek istiyorum 😍
Aysen9595 Civciv_geliyor1 bende 7 hafta 6 günlüğüm 🥰 bende ay sonu kontrole gidicem heyecanla bekliyorum 🥰
Irm_brk12 Civciv_geliyor1 mide bulantısı sabahları ama mutlu ediyor tabi insani ilk hamileligim heyecean yüksek
pikachuu Selam kizlar walla ben 9. Haftamdayim 7. Haftam ve 8. Haftam fenaydiiii. Bulanti kusma. Ben de ay sonu 12. Haftamda doktora gidicem bakalm ne diyecek
Civciv_geliyor1 pikachuu benimde aç kalınca midem bulanıyor arada ama şükür aşırı birşey yok inşallah olmaz 😢
Aysen9595 pikachuu ilkgebelik123-_ valla arada ağrılarım oluyor ama mide bulandım çoğaldı ne yesem cikarasim geliyor ınslalah geçer kızımda hiç yaşamasın böyle sorn ama bu bebeğimde yaşıyorum
ilkgebelik123-_ Kızlar peki şuanki belirtileriniz neler, yemeklerden sizde tiksiniyor musunuz kahvaltıda sorun yok ama akşam yemek yapılacağı aklıma gelince kötü oluyorum hele soğan kokusu 😔
132025 ilkgebelik123-_ ben öyleyim sabah daha iyiyim ama belli bi saatten sonra kötü oluyprum özellikle akşam karnım acıkıyo ama bütün yemekler aklıma gelince tiksindiğim için yemek istemiyorum özelliklere yağdan çok tiksindim ve buzdolabından
Civciv_geliyor1 ilkgebelik123-_ aynıyım bende aşırı koku hassasiyetim oluyor yemek yapmayı bıraktım yiyemiyorum 😭 hele soğan kokusu çok fena yapıyo beni
Civciv_geliyor1 pikachuu şükür geçmiş canım senin 🙏🏻🙏🏻 Benim 2 gün sonra 8 haftalık olacak şuanda iyiyim bulantı konusunda inşallah böyle devam eder 🙏🏻
Aysegul0707 Selamlar ben de 6 hafta 3 günlük maalesef covidim şuan baya zor geçiriyorum güzel yorumları okuyup moral almaya geldim☺️
Civciv_geliyor1 Aysegul0707 moralini yüksek tut canım atlatırsın inşallah hemen 🙏🏻🙏🏻 Sağlıklı beslen meyve sebze bol su iç çorba 🙏🏻🙏🏻 İnşallah iştahın yerindedir