Selenaysss Kızlar cumartesi ikili test için randevum var fakat içimde garip bir his var geçen doktor kontrolünde de doktor bi sorun görmemesine rağmen hareketleri biraz canımı sıktı çıkar çıkmaz kendimi tutamadım ağlamaya başladım. Kaç günde çıkıyor sonuçlar ?
bus91 Selenaysss canım doktor o gizleyemez söylemekle yükümlü sen kendın kuruntu yapıyorsun baska bışeye kafaso dalgındır modu düşüktür oda ınsan sonuçta
Kbrckr23 Üzülme sakın canım , doktor bişey görse veya olsa senden saklıcak değil ya . Şak diye insanın yüzüne söylüyorlar. Sen hep iyi düşün bende ikili testte böyle tedirgin olmuştum ama çok şükür bir sorun yokmuş. Boşa sende üzülme yani ♥️
Selenaysss Kbrckr23 insallah canım olabildiğince kendimi rahatlatmaya çalışıyorum bakalım hayırlısı artık 🙏 ilk gebelik diye sanırım takıntılı olmam insallah
[silindi] Canim benim de ilk gebeligim benim de sürekli aklıma geliyor du ya birsey çıkarsa ya boş gebelikse yok diş gebelik kimyasal gebelik çok şükür 13 hf olduk dün 2 li tarama testim sonucu temiz geldi allahim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 💕
Selenaysss [silindi] benim de ilk kimyasal oldu tam 8 ay bekledik miniğimi ondan da biraz böyle evhamlıyım ama Allah nasip etti isteyen herkese de nasip etsin insallah sağlıkla kucağımız da görelim bebişlerimizi 🙏
Atahilal Selenaysss üzülme canım sağlıkla kucagına alırsın inşallah önemli bişey görse söylerdi doktorun
Busesue Bende ilk başta cok korkuyordum ikili taramadan teyzem bana bi laf söylemişti hala kulaklarımda yankılanır bi komsusu bebeginin engelli olacagını doktoru söylemiş istersen aldıralım gibi şeyler söylemiş kadında belliki maneviyatı bayağı yüksek biri olmalı ki "“mevlam bana neyi layık gördüyse kabulumdür o da benim imtihanımdır ben rabbimden razıyım oda benden razı olsun inşallah ”"diyerek günlerini gecirmiş gel gör dogum çatıyor ve bebeği inanılmaz rabbin mucizesi sağlıkla doguveriyor … gerçekten bu bakıs acısıyla günlerimi geciririm hep size kıssadan bi hisse kardeşlerim😊
Atahilal Busesue benim ilk gebeliğim de doktor benden istedi ama ben yaptırmadım hiç Bi testi çok şükür sağlıkla aldım kucagıma şuan 2 buçuk yaşında 2 gebeliğim bundada ısrarla istiyo yok isdara kesesinde bişey var yok şöle böle insanın aklını bulandırıyo lar