Taze-Anne28 Slmpck34 benim mayıs başı görünüyor doğumum o yüzden tüm hazırlıklarım bitti. Hastane çantamı dün hazırladım birkaç eksiği kaldı onları tamamlayacağım. Bir iki haftaya da bebeğin yatağını kuralım diyoruz kısmetse 😊
Melissatutar Slmpck34 sat a göre 13 mayıs biraz korku 😐 ama çok heyecanlıyım bebeğimi göreceğim için 👼🏼🌸
Cansu-13 Slmpck34 19 mayısa zezerya. İçin güm verdi doktor sayılı günler kaldı 3 üncü doğumum yine de korku var 🙈😁
sedaela Taze-Anne28 benim de doğumum 2 Mayıs görünüyor. Dün her şeyi hazırladım, ıvır zıvır şeyler kaldı. Acaba ne zaman gelecek çok merak ediyorum. 25 Nisanda kızım iki yaşına giriyor, belki de ablasının doğum gününde gelir 🤗
Taze-Anne28 sedaela ne güzel olur sizin için 😊😊 bize de doktor 6 mayıs dedi ama içimden 5 mayıs geçiyor
Beren05 34 haftalığım alışveriş tamam ama yıkama hazırlama duruyor 🤷🏻♀️ Neye güvendiğimi ben de bilmiyorum😅
Mervekklkdmn Slmpck34 36+1 haftalık olduk doğum 2 mayıs gözüküyor şükür her şeyimiz hazır minik kızımızı bekliyoruz.
Cevirmenannee Slmpck34 elim göbeğimde pişkin pişkin ayaklarımı uzatmış oturuyorum hazır değilim hala 😂 mayısın ilk haftası görünüyor tahmini olarak ama 38de de gelebilir dedi ebe 🙈😂 şuan 35+3 haftalığız 🐣
Busehnm Slmpck34 son gun 31 mayıs gerci büyük ihtimal bayramdan sonrasi için gün verecek.. ben daha başlamadım
Gamzegs Busehnm benimde 31 mayıs sat göre bir iki eksiğim kaldı sonra başlıyacağım yıkama ütüleme işlerine
Nuraygokce Busehnm benimde 29mayıs gözüküyor ama sezeryan olacağı için banada bayram sonrası gün verir diye düşünüyorum 😃 erken gelir diye de korkmuo değilim tabi🤭
SutlacimiYedimmiBen Slmpck34 bitti sayilir ikinci cocuk olunca ve de cinisyet ayni olunca 34.haftamdayım
yesilesinti Slmpck34 beşiği kurması ve bi kaç eksik dışında herşeyimiz hazır bugün 35 haftalık oldu miniğim. 3.gebeliğim 🥰
Busehnm Nuraygokce benim sınavlarım vardi bu haftasonu, sınavları atlattım.. artık temizlik ve hastane çantasına odaklanicam nisan ortasında hazir olucaz insallah.. o korku hep var :)