Misto ArminN bence rahatlikla icilebilir pastorize edilmis süt nezarari olcakki tabi sadesini icersen cok daha iyi olur ama sadesini icemiyorum tiksiniyorum midemi bulandırıyor diyosan bunuda icebilirsin icinde seker oldugu icin fazla icme ama canım
gulin-35 ArminN bende ya bundan ya da oınar proteınlı sut ıcıyorum sade ıcemedıgım ıcın bundan sıkılırsan onu da tavsıye ederım muzlu yer fıstıklı vanılyalısı falan var cok guzel tadı
Keremiko ArminN cilek aromasi iceren süt. Yapay seyler iceren seyler yiyip icmek istemiyorum diyorsaniiz hic tavsiye etmem. Laktozsuz süt icebilirsiniz hafif tatlimsi gelir belki sevebilirsiniz. Yogurt peynir kefir bunlarda kalsiyum ihtiyacinizi karsiliyor
BsraAktr Bu süt zaten pastörize süt canım bende içebilirsin ben içiyorum yani. Ama sen eğer hiç paketli gıda tüketmiyorum tamamen organik besleniyorum falan diyorsan o kesim kişiler tüketmez
ArminN BsraAktr süt içemiyorum hiç kokusu etkiliyor belki çilekli çikolata lı olursa içebilirim dedim bundan içtinmi hiç güzelmi
Mom040 ArminN Bu konunun uzmanı değilim vardır mutlaka bir ölçüsü. Genelde doktorlardan duyduğum için söyledim. Yoğurt çoğu uzmana göre sütten daha faydalı.
Hmsrqw Mom040 evet mesela hemşireyim ama bu konuda bilgim yoktu duyunca şaşırdım kan değerim sürekli düşüşte çok düşük değil ama her ay düşüyor. Doktor süt tüketiyorsun biraz azalt süt yerine yoğurt tüket demişti cidden bende iyi süt içiyodum hiç yoğurt yemezdim 🤣
BsraAktr @ArminN Ben bundan içtim güzeldi ama meyveli kefirleri meyveli sütlere göre daha faydalı buluyorum genelde meyveli kefir tercih ediyorum
Zrgakbyk ArminN çilekli sütten kendiniz yada bebek için bi kalsiyum alamazsınız ama tadını seviyorum diye içicem diyorsanız öyle içebilirsiniz