mlkalagz Minikmelekk merhaba. Bende Amerikan hastanesi faruk beye gidiyorum. Memnunmusun hastaneden? Doğum falan nasıl düşünüyorsun?
Minikmelekk mlkalagz İlk doğumumu orada yaptım sezeryan olmuştum ben bu ikinci olack memnun kalmıştım ilgiliudiler
Nursel725 hvvayldz27 evet yapıyo ben tüp bebek denemiştim onda gerçekten çok şanslısınız onunla aynı şehirde olduğunuz için 😊
Nursel725 Xyztt ben onda tedavi gördüm gerçekten aşırı memnundum . Muayene saatinden yarım saat sonra gidiyodum çok ilgili ve çok bekliyosunuz malesef
Tugsem1 haticealici bnm bildiğim devlet hastanesi var cnm onun dışında bilmiyorumm şuan pandemiden dolayı ne durumda bilmiyorum ama gaziantepteki kadın doğumdan baya iyi olduğunu biliyorum kilis devlet hastanesinde doğum yapan çok akrabam var
Dilos0705 haticealici tek devlet hastanesi var doğum yapılacak ben zaten İstanbul’a ailemin yanına gidip orda yapicam doğumu
Senaaa1 soeb merhaba evet 54gün oldu çok şükür 🙏 sedat bey harika bir doktor gerçekten ilk gebeliğimdi
soeb Mrveetbb merhaba ne kadar kaldi doğumunuza :) ben de simdi o hocaya gidiyorumda aslinda son anda kesisti yollarimiz
soeb Mrveetbb ben de 34+5 im :) Benim minik erken gelmezse hatice hanimda olacak dogum . Malum bayram tatili falan giriyor ya. onun stresi sardi simdide beni :))
Miniktosbaa Senaaa1 medicalpark taki Sedat bey mi ben gittim ona muhteşem ve ötesi bir doktor çok memnun kaldım
Prenses_annesi1 27+6 dan merhabaaa😍 çok şükür çok iyiyiz kizimla birde şu havalar bu kadar sicak olmasa niğdeden gelin geldim 1 buçuk sene olmasina rağmen hâlâ alişamadim antebin sicağına
Ayle2- Miniktosbaa hemen az ilerde güleç tıbbı labaratuvar var orda yaptırdım testlerimi bazılarını para verme diyor aile hekimine gidiyrm zaten gönderdiği çoğu yerde anlaşmalı olduğu için indirim yapıyolar mesela ayrıntılıya sanko hastanesine gönderdi abdullah göymene indirim verdi 250 ₺ ödedim
Senaaa1 Miniktosbaa kesinlikle öyle fiyatıda diğer doktorlara göre makul verilebilecek zaten samimiyetine lafım yok
Mom06226 Askvemeyvesi bende birecikte oturuyorum ama ne zaman hastane, alışveriş işlerimiz olsa Gaziantep’e gideriz şimdi 9 haftalık hamileyim NCR de Nazan Özdemir e gittim gayet de memnun kaldım bayramdan sonra tekrar gideceğim ☺️