Nurgull__ Kiymtaysenur canım o hastane kalabalık biraz ama devlete göre iyi doktorları da iyi yani devlet zaten orası da göllüce bence bi git benimde annem orda çalışıyor diye gittim bende ama beğendim yani ilgileniyolar doğum içinde çok memnun kalan var
zeynepbalci Kiymtaysenur cengiz gökçek kadın doğum hastanesini mi diyosun canım devlet derken ? Orda Mehmet Zeki Damarer e gitmiştim ikili test için ilk cinsiyetimizi de o söyledi hatta doğru çıktı cidden de doktor güzeldi bi kaç güzel yorum da bulmuştum netten ama antepte olmadğım için devam etmedim evet baya da kalabalıktı malesef ama dr güzeldi öneririm 🤗🌸
Kiymtaysenur zeynepbalci evet canım ondan bahsettim güzel bi doktor mu gerçekten doğumu orda mı yaptınız
Dilos0705 zeynepbalci nesete gidiyorum canım şimdi ona başladım zaten doğumu İstanbul’da ailenin yanında yapicam muayene önemli doğuma kadar ilgileniyolarda
zeynepbalci Dilos0705 zaten bişi kalmadı doğuma ama doğru ölçüm yapsınlar istiyorum bakalım o nasılmış
yusra123 Mrveetbb bende ilk doğumumu hatice hanıma yaptım gerçekten harika bir dr şimdi coronadan dolayı emek hastanesine gidiyorım ama doğumu yine orda düşünüyorum
zeynepbalci Kiymtaysenur ben beğendim ilgilendi baya benimle, internetten de araştırdığımda bi kaç güzel yorum okumuştum O doktorla ilgili 👍🏻 ama malesef orda doğum yapmadım ben Kilis’teyim Bossan Hastanesinde düşünüyorum doğumu gelebilirsem bakalım 🤗