Melikeolc Aselhafsa canım ben Ömer Dai ye gidiyorum kliniği var doğumu Sanko da yaptırıyor sanırım doğum yaklaşmadı diye konuşmamıştık yarın 32. Hafta kontrolümüz var konuşacağım bakalım . Çok ilgili bir doktor tavsiye ederim gerçekten 👍🏻
Aselhafsa Melikeolc bende başlarda özel kliniğe gidiyordum sonradan gerek duymadım deva da devam ettim şuan doğum için araştırma yapıyorum bende bu haftagidecegim doktorabakalim ne dicek
Hanim90 Melikeolc ücretleri bize de söyler misiniz? Muayene ya da ultrasonlar taramalar nstler ne kadar?
Happykariner Aselhafsa canım ben gittiğimde 85 di ama 1 sene oldu. Şimdi 90 95 olmuştur telefonda bilgi veriyorlar gitmeden ararsan ama bu muayene ücreti. Doğumu doktor belirliyor ya ona telefonda fiyat vermiyorlar bir kez muayene olman gerek diye biliyorum
Melikeolc Aselhafsa ya ben bi gebelik kaybı yaşadım ve doktorumun bilgi vermemesi nedeniyle çok kaygılı ve sıkıntılı bir süreç geçirdim defa ya gidiyordum o zaman hastanede bekleme süreleri ve kalabalık ortamlardan rahatsız olduğum için açıkçası bu sefer klinik tercih ettim memnunda kalınca devam ettim rahat hissetmek önemli olan 🤗 hayırlı bir süreç nasip olur hepimize inşallah
Aybars27 Kızlar özelde dogum için sigorta olması şartmı fiyatlar degişiyormu sigortasız olursa özel hastanede
Baobap Xyztt muayene hamileliğin tamamı demek. Doğum kadar önemli. Hamilelik zorlu bir süreç. Doktorunuzla iyi iletişim kurmadan olmaz.
Arslanmedine Umran1704 2500 normal 2750 sezeryan azcik yardimci olabiliyor Muş bende nazireye gidiyorum
Mbetul Secil_46 merhaba bende Sezen buko ya gidiyorum. Arkadaşımız vesilesiyle gidiyoruz. Çok memmun kalmisti. İnşallah bende doğumda memmun kalirim 🤗
Xyztt Baobap kesinlikle öyle, Antepte iyi bir doktor tavsiyesi olan söyleyebilir mi ya, ilgili ve sürekli olumsuz konusmaya bir doktor arıyorum, biz sormadan anlatan
Mbetul Xyztt ben Sezen bukoya gidiyorum çok şükür memnunum. Deva hastahanesinde bir deneyin isterseniz.