Mucizem50 34 haftalığım genital bolge kasintisi yanma var ne yapmam gerek yardımcı olurmusunuz canlar
UralAybars0921 Mucizem50 sağlık ocağına gidip idrar kültürü ver bence, sonra da doktoruna gösterirsin ona göre ilaç yazar. Bana enfeksiyonum için monurol yazdı. Hamilelikte güvenle kullanılır dedi doktorum. Şu an rahatım. Geçmiş olsun
Bsmlh Mucizem50 bende antibiyotik munurol şase ve fitil verdı en son dün attım fitilin evde birşey yapamıyoruz maalesef içtense zararı oluyor diye dr gidin mutlaka
Kbra_738282 Kasıntı çoksa sırkeli suyla gemıtal bolgenızı yıkayın sonrasında travazol kremi sürün mantara enfeksıyona birebir
Cansu_03 Bendede var canım hatta iç çamaşırım ıslanıyordu resmen bi de beyaz parça akıntı geliodu ara sıra bugün gittim doktora bana fitil ve krem verdi bide doğumhaneye yolladı vajina temizliği yaptırdı ordaki hemşirelere
Mucizem50 Yarin kontrole gidicem canlar inslah erken dogum icin zaten fitil kullaniyorum hamile kalmadan oncede cok oluyodum enfeksiyon yarin bi soruyum doktora