aynurcalti Kızlar merhaba çamlıca medipolde doğum yapanlar yazabilir mi memnuniyetleri yada memnuniyetsizliklerini doğumum haziranda ve hastahane değiştiricem ama kararsızım Ümraniye çevre illerde tavsiye edeceğiniz doktor ve hastahane var mıdır?
humeyra-du aynurcalti Çamlıca Erdem hastahanesi adalet hanım veya Asuman hanım ikisinide mutlaka öneririm ben Asuman hanımın takibindeyim🌸
G_M_Z @humeyra-du Asuman hanım haberlere çıkan doktor değil mi? Bir bayanı kürtaja almıştı bayan eve gittiğinde banyoda bir anda aşırı ağrı ve kanamayla bebeğini orada düşürmüştü ve dava açmıştı diye hatırlıyorum o doktora beni kürtaja aldılar ama bebeğim nasıl hala karnımdaydı ve evde kendi banyomda yere düştü diye
G_M_Z @humeyra-du link bulamıyorum canım geçen sene haberlere çıkmıştı hatta o sıralar benim de düşük tehlikem vardı o hastaneye gidip geliyordum Fatma hanıma korkmuştum bir daha da gitmedim açıkçası kendi bebeğimi de kaybettim orada kürtaja alındım ve 2 gün sonrasında tekrar kocaman bir parça düşürmüştüm
aynurcalti G_M_Z bende erdeme çok ykın oturuyorum ama tercih etmedim açıkcası iyi şeyler duymadım çok ama sizide moral olsrak düşürmek istemem belki değişmiştir her doğum her doktor farklı sonuçta
aynurcalti Busraksu sezeryana yönelendirilmekten korkuyorum açıkcası isteğim normal doğum ve özel hastahanelerin sezeryan rahatlığından dolayı sezeryana yönlendiriyorlar diye düşünüyorum
Gizemis aynurcalti ben kerime hanıma gidiyorum yani biraz başlardayım tam net bişey diyemem şuan iyi gibi ama başka bir doktor daha var ona da bir kere gitmiştim cok iyi birine benziyordu. Zeynep akçöltekin doktorun ismi
G_M_Z @aynurcalti ben gitmiyorum canım zaten ☺️ Kötü anılarım var ve dediğim gibi geçen sene Mayıs aylarında haberlere çıktı dediğim doktor. Kötü şeyler yaşayınca insan tekrar gitmek istemiyor aynı yere