Aszey2012 Kan sulandırıcı oksapar ve coraspin kullanıp 7. Hafta da yada başka haftalarda lekenle yaşayan oldu mu acaba ?
Gulce5038 Aszey2012 bildigim kadarıyla coraspini kesiyolar böyle bir durumda doktorunuzla iletişime geçin derim
Sermec27 Aszey2012 benim olmuştu lekelenme hatta cok yogun kanama oldu ben coraspin kestim sadece iğneyle devam ediyorum 27+4 olduk su an
Balarisi23 Aszey2012 benim de olmuştu canım o haftalarda bende ecopirin ve oksapar kullanıyordum az bişey kanamam oldu doktor kanama bitene kadar ecopirini kesti kanama bitince tekrar başladım şu an 22 haftalığım
bebisini-bekliyor Aszey2012 benım de ilk 3 ay ıcınde olmuştu tam haftayı hatırlamıyorum coraspirini 2 hafta kadar bıraktık ıgneye devam ettik sonra ona da devam ettik
Sermec27 Aszey2012 12 ye kadar ben heo yattım zaten sebebi de belli değildi kanamann 12 den sonra normal günlük hayatıma döndüm
bebisini-bekliyor Aszey2012 bayagı kırmızıydı kan sulandırıcı kullananlarda arada kanama olurmuş zaten
Balarisi23 Aszey2012 kırmızı kan şeklinde geldi az bişey doktorum progestan iğnesini verdi vuruldum 4 adet felan leke leke kesildi hemen zaten
Sineemiis Aszey2012 benimde aspirine başladığım an geldi leke pembe gibi kestim bende şimdi kahve sarı gibi geliyor arada oksapara devam ediyorum ama coraspirin de içmem lazım gene baslicaz galiba
Aszey2012 Sineemiis benimde başından beri kahve şekilde bi sürüntü lavobada geliyor peçeteye inşallah hemen geçer Allah hepimizin yardımcısı olsun canım sağol
tanya25 Aszey2012 9.haftada yaşadım pembe leke geldi kese yanında kanama alanı vardı coraspini kesip sadece iğneyle devam ettim progestan kullandım geçti zamanla