Sayeninannesi Kızlar selam 🙋🏻♀️ 39+4 den merhaba bugün muayene için gittim çatı muayenesi yaptı doktor açılmam başlamış ☺️ Akşama en fazla yarına doğum başlar dedi. Çok heyecanlıyım darısı bekleyenlerin başına 🙏
Sayeninannesi Tcrblianne benimde hiç yoktu muayeneniz ne zaman ? Çatı yapınca çıktı bende sancım falan hiç hissetmiyorum nst sancıda çıkıyor ama bende his yok 😂
Tcrblianne Sayeninannesi benim 2.doğumum olacak nstde öyle sancı çıkmıyor gidersem suni sancı verirler diye endişeleniyorum ilki kendi sancımla doğdu 40 olmadan bi giderim muayeneye 😀
bebisini-bekliyor Sayeninannesi gözünaydın Allah kolaylıkla saglıkla kavustursun inşallah darısı başımıza 😊
Mutlulugumm123 Tcrblianne bende korkuyorm suniden verirlerse dye 39+2deyim ve 2.gebeligim gelselerdi kendileri hayırlısıyla ❤️
Sayeninannesi Tcrblianne bakalım siz gidince ne olucak ne diycekler hayırlısı olsun sağlıkla alın bebişinizi kucagınıza 🥰
Sayeninannesi Gulcannnn kontrol ne zaman sizinde her an olabilir galiba bugün ben haberi aldım şükür darısı size 🥰