Aslikara33 10+5 haftalık hamileyim . Gebelik boyunca uyku apnesi , gece uyku sırasında solunum durması yaşayan var mı ?
Ebussker Aslikara33 Peki Bunun için doktora gittinizmi bendede hamilelikte başladı ani ölümlerle neden oluyor yaZıyor korkuyorum
Aslikara33 Vera_vera bende böğürerek uyanıyordum 😄😄 ama yatış pozisyonumu değiştirdikten sonra olmuyor artık :)
AslimErcan Ebussker valla internete bakarsanız herşey ölümle gerceklesiyo zaten en güzeli doktora danışmak canim
Vera_vera Ebussker hayır gitmedim ama doktor bi arkadaşa sorduk bazı hamşlelerde daha beteri bile oluyor demişti nefes darlığı çekebilirn demişti gece uyurken çok nefes darlığı çekiyorum
Aslikara33 Ebussker gitmedim malesef ama araştırdığım kadarıyla burun bandı filan veriliyormuş . Bende yatış pozisyonumu değiştirdim yan yattım ve iki yastık koydum . Son 1 aydır olmuyor
Aslikara33 Ebussker akdnz_3333 eşim Suriye de görevde olduğu için fake hesap kullanıyorum şimdilik :))
Vera_vera Ebussker uyandıktan bi süre sonrada nefes darlığı çekmeye devam ettim korktum eşimi uyandırdım balkona çıkıp hava aldık bi süre sonra düzeldi şu an 26+5 ama o zaman kaçıncı haftamdı hatırlamıyorum ama 2 ay olmuştur
Vera_vera Ebussker bikere böyle çok korkarak uyandım ondan sonra gece uykusuzluğu çok oldu kokay kokay uyuyamıyorum bi sağa dönüyorum bi sola rahatta nefes alamıyorum halada öyleyim yani ama her gevelikte normalmiş korkkma eğer sendede oluyorsa
Ebussker Vera_vera benim o kadar kokarak değil ama durduk yere nefes alamıyormuş gibi uyanıyorum aniden