busranr06 ben de happy mom dan bir yazı okumuştum annenin yemeklere isteksizliği çoksa kendini zorlamamalı çünkü ilk 3 ay bebek anneden beslenmiyormuş bu yazıyo görüp şok olmuştum. Ve doktorum bana da demişti biz vitamin takviyelerine 3 aydan sonra başlıyoruz diye. Bebek o zaman başlıyor yediklerini almaya. Şuan bebeğin plesentası hala oluşum aşamasında. Ben de çok bulantılıyım 9haftama girecem ve 6.haftada ölüyodum evde tektim kafayı yedim annemlerin evine geldim mecbur dönecem 1 haftam kaldı 2 haftadır buradayım. Valla çok iyi anlıyorum seni ben yine de beslenmeye çalışıyorum et yumurta tavuk yiyemiyorum çıkarıyorum ya da çıkartacak kadar kötüleşiyorum alternatif süt ve peynir ürünlerinden alıyorum protein ve vitaminlerimi. Salatalık yiyorum ve doktorumun verdiği gebelik beslenmesi için yiyecek listesine uymaya çalışıyorum et kısmını uygulayamasam da. Süt ve peyniri kaşarı ihmal etme kaşar peynirinin sadece 50 gramında bile 14 gram protein var. Listem şu şekilde özet geçersem; 30 gram kaşar 30 gram lor peyniri 30 gram beyaz peynir 1 yumurta (50 grama denk geliyor) ben yumurtadan tiksindiğim için un süt ve yumurtayla krep yapıp yiyorum tavada o içindeki un midemi tutuyor. 30 gram kıyma 4 yemek kaşığı nohut veya kuru fasülye, barbunya da olabilir. 2 adet meyve, 2 adet sebze. Günde 1 kase yoğurt 2 bardak süt. Bu şekilde beslenmeye çalışıyorum canım dengeli ve düzenli beslenmeyle bebek her şeyi alıyor. Fazla veya az yememek gerek. Bu kadarı kafii