Civcivcikannesi Bayanlar gunaydin. Hap olan ilaclar midemi mahvediyo. Tiksindim hani. Kan ilaci kullaniyorum. Ama artik dayanamiyorum 1 tane icene kadar 5 tane cope gidiyo yutamadigimdan dolayi.
Hayalhira Civcivcikannesi ben sidefer kullanıyorum toz şeker gibi aynı tadıda colalı jelibon şeklinde istersen doktoruna sor ondan kullan benmde midem çok hassas olduğu için diğerlerini kullanamadım ama devlet ödemiyor bilgin olsun
Hatice68 Civcivcikannesi bende tiksindim canim doktorum şurup yazdı maltofer onu içiyorum doktoruna söyleseydin
Bilge44 Civcivcikannesi Değiştirin başka marka için ama kan değerleriniz düşmesin 💊benim ilk aylarda iyiydi değerler düşmeye başladı 🤷🏻♀️ Ben gece lavaboya kalktıgımda uyku sersemi iken içiyorum hemen geri yatıyorum. Rahatsız etmiyor öyle olunca 👍🏻🥰
ikizkusannesi Civcivcikannesi siz de ezin ve birazcık suya katıp için.Kansızlık demek vücuda oksijen gitmemesi demek bebeğinizin oksijensiz kalması demek her türlü hastalığa hatta daha kötüsüne kapı açmak demek kendin için değil bebeğin için içmeye çalış
Kuzey61 Civcivcikannesi kusma değilde kabızlık yaptığı için bıraktırdı bana doktorum kan sayımı yaptırıp öyle gidicem kontrole ve eğer değerim düşükse serumla takviye yapılacak. Doktorumun eşide kullanamamış serumla almış