Sariovahande Kullananlar yorum yapabilir mi 1 haftadir kullanıyorum şuan aşırı derecede karın ağrım ve ishalim var bu ilaç yapar mı ? Yada aynı şikayeti yaşayan oldu mu 35 haftalık hamileyim
Kuzucccum Sariovahande aynı ilaçtan kullandım bıtırıdm bıgun kontrolüm vardı doktorum tekrardan onu verdı dedıgıniz sekılde yan etkılerı bana olmadı
Es_as_ Sariovahande bende de kabızlık yapmıştı o da kramplara sebep oldu bıraktım canım başka ilaca geçirdi doktorum
momsboys Sariovahande evet kan ilaclrının cok yan etkisi var ki ben yan etkilere cok hassasım doktorum bana o yüzden solgar gentle ıron 17 mg verdi hiç bir yan etki yapmadı doktoruna danıs bence
Sariovahande zeynepylmz Kasıklarıma da vuruyor ağrı korktum doktora da yeni gittim tekrar gitmek istemiyorum sağlıkla bı dogsalar da
Sariovahande Kuzucccum Son iki gündür var ben de de anlamadım bı de panik oluyorum ya doğum ağrısıysa diye 😑
Kuzucccum Sariovahande doğum da yaklaşıyor olabılır onun baskısı olabılır yani hafta olarak öndesınız dıye düşünüyorum yer daralıyor 😊 ben de sabah kahvaltıdan bı kaç saat önce aç karnına alıyordum dedıgım gb etki etmedı bende
Taze_gebe Sariovahande ben de hbişe olmadı aç alıyorsunuz dimi kahvaltıdan hemen önce değil de en az 1-2 saat önce iç demişti doktorum öyle deneyin isterseniz
Sariovahande Taze_gebe Hayır bana gece yatmadan al ki aldığın kalsiyumu etkilemesin dedi süt yoğurt etkisini azaltiyormuş demir ilaçlarının o yüzden gece alıyorum ama iki gündür hem midem bulanıyor hem ishalim acaba yediğim bişey mi dokundu onu da düşünüyorum 😔
Taze_gebe Sariovahande himm anladim ben kahvaltidan cok önce ictigimden kalsiyum acisindan onlem önermemişti doktorum 🤗
Zhra_cil Sariovahande Bende kullanıyorum 21+3üm yaklaşık iki bucuk aydır kullanıyorum bende baslarda kabız yaptı sonra gecti ac karnına almanız önemli bana da doktorum uyanır uyanmaz iç kahvaltını da en gec 1 saate yap demişti
Guldenur Sariovahande canım bende o ilacı kullanıyorum gece yatarken içiyorum ilk zamanlar bende de mide bulantısı çok yaptı ama şimdi geçti. İshal hala devam ediyor bu yüzden mümkün olduğunca çok su tüketmeye devam et
Sariovahande Kuzucccum Ya evet kafamda deli sorular var hep 😂 35 haftaliğiz ama 37yle uyumlu dedi doktor etkisi olur mu bilmiyorum
Kuzucccum Sariovahande ilacın etkısını olabılecegını sanmıyorum ya vıtamın ılacı sonuçta ama yedıklerınızdendır belkıde olamaz mi
Y-S-S-Kra10- Sariovahande ilk kullanmaya başladığımda ishal ve karın ağrısı yaşamıştım ama sonradan normale döndü