Ayla88 13+3 te doktor kesin erkek dedi pipisini gösterdi yanılma olurmu sizce. Ayni durumu yaşayan var mı?
minikanne_ Ayla88 kızdan erkeğe dönme çok oluyor, benim küçük kardeşimde öyle olmuştu 😂 Ama erkekten kıza döneni hiç duymadım, dönmez herhalde ya..
damlaaltinay Ayla88 13te bir doktor kız dedi, doktoru bazı sebeplerden değiştirdim, 14te gittiğim doktorum erkek dedi kesin erkek 😇
Gulcanalya Ayla88 benim ilk hamileligimde 16 haftalikti erkek dedi aynı senin gibi pipisini goruyorum demişti 20 haftalik kız olduğu netletmisti yani sonradan değişebilir
BRUTAL-BETTY minikanne_ bende erkek den kıza duyan duydum hep 😂 teyzeme hep erkek dediler 6.ayda kız olduğunu öğrendi
minikanne_ BRUTAL-BETTY valla bilmiyorum ben erkekten kıza hiç duymadım, doktorlar genel pipisini görünce erkek diyor 😅
seyram minikanne_ bazen kordonunu pipisi zannediyorlar canım. Ama 20. Haftalarda net belli oluyor. Bana 14. Haftamda erkeğe benziyor dediler ama 20. Haftaya kadar bekledim yine erkek dediler en azından garanti olsun diye 20 haftaya kadar beklemelisiniz bence 🙂🌼
Ayla88 Bi oğlum var buda kız olsun isterdim ama Herşeyin hayırlısı öncelikle sağlıklı olsun. Rabbim den ne gelirse raziyiz
minikanne_ seyram bir dahaki kontrolümede 17-18 haftalık olacağım, ayda 1 kere gidiyorum. Bu sefer söyleyeceği nettir herhalde?
Gulcanalya Ayla88 o kadarını soylemedi canım sadece pipisini goruyorum demişti tabi doktordan doktora degisir gittiğim ozelin doktoruydu kordonu gördüğünde pipisi var diyormus gelenlere yanilma payi yuksek kendi doktorum 20 hafta da bilmişti