Erceyl FatmanurAyz canım LOHUSAM10M Kod sepette hediye çeki kısmına yazıyorsun Kullanmazsan yazarsın başkaları bakar ;)))
Rabis01 Erceyl indirim kuponunuz 10 tl falan dusuruyor şimdi baktim da urunler cok pahali kalitelimi yerleri nasil
Erceyl Rabis01 vallah canım kaliteli ben kendime aldım anneme aldım komşuma aldık şimdide yeğenime paket hazırlayoruz Hollanda’ya gidecek bu sene gelemiyor .
Erceyl Gamze-gmz canım LOHUSAM10M kod sepette hediye çeki kısmı 12 ye düştü sanırım ;))) kullananlar yazsın yada kullanmayanlar diğer arkadaşlar yararlansın ;)))
Fadime_56 Erceyl indirim kuponu trendyolda mi geçerli ne demek yani indirim mi oluyo besik için de falan geçer li bi tane ben alabilirmiyim
Erceyl Fadime_56 yok canım trenyoldaki yerinden değil kendi sitesinden aldım ben kendi sitesine tanımladı
Erceyl Bsmlh tabiki LOHUSAM10M kullanabilirsin 13 yada 12 kaldı en son kullanmayan yazsın sadece diğer anneler baksın ;)))
Bsmlh Erceyl kullanmadım cnm cok sagol ben terlik emzirme şeylerine baktım ama terlikler hep 37 başka arkadaş kullansın iyi niyetiniz için cok teşekkür ederim Rabbım saglıklı zamanında doğum nasip etsin 🤲
Erceyl mommysweet tabiki canım LOHUSAM10M sepette hediye çeki kısmında kullanıyorsun 12 tane kaldı sanırım sayı kaçtı ;)))