Hatice1803 Merhabalar 6.3 gebeyim hastaneye gitmedim daha haftaya gitsem bebeği görme imkanımız olur mu ultrasondan.
Meless Hatice1803 7+3te hem kalp atışını duyduk hem de bebeği gördük canım bencede haftaya gitmen daha mantıklı
AycanAycan19 Hatice1803 bnm 6 haftalikk3n kese bostu 8 de gittim hem bebegi gorduk hem kalp atisini 6 haftada goremeyince bos olma ihtimali bile var dedi o 8. Hafta nasil geldii bir ben birde Allah bilir ilk gebeligimm suan cok sukur 32 haftalik
mavi_kus Hatice1803 5 haftalıkken keseyi gördük dün 10 gün sonra falan gidicem yine inşallah kalp atışını duyarız
Cansel0694 Hatice1803 suan gitsende hem bebegi hemde kap atislarini duyarsin kuzum 5+3 de kalp atislarini duydum
derindemir Hatice1803 bebek ve kese için 1 hafta daha bekleyin bence.bazılarında geç görünebiliyor bebek ve kalp atışı.sonraki randevuya kadar süre geçmiyot.erken görmüş olanlar olabilir ama daha geç görenlerde var bekleyin bence
Hazelllll 6+3 ken gittik keseyi gördük bizde çok şükür 2 hafta sonra gel kalp atışını dinleyelim dedi şimdilik bekliyorum sabırsızlıkla
Hatice1803 Hazelllll evet bazılarında geç döllenme oluyor o yüzden gözükmüyor boşuna gitmek istemiyorum
Dilekcnkn Hatice1803 4+3 hafta falandı keseyi gördüm 5+2 ’de bebeği 6+1 de kalp atışınu duydum☺️ 3 hafta gittim geldim durdum 😂