Sermec27 damlali canım doktorunla konuş istersen eger diyete ragmen aclık 95 üstü tokluk 1 saat 140 üstü tokluk 2. Saat 120 üstü cıkıyorsa belki doktorun insülin başlar
Bsmlh damlali benımde ciğer geliştirici yüzünden azcık arttı doktorumla irtibata geçtim 3 gün düştü hatta ben artık erken dogacak sorun olmaz dimi dedim hayır asla diyeti bırakamazsın sorun olur dedi kahvaltımı öğünümü 3 gün azalttılar düzeldi
Taze_gebe damlali ben de diyet yapıyorum canım su ile ilgili sorun yaşarsın demişti düşmezse Egzersizini artır mutlaka hareket et
Bsmlh Sermec27 saba be önerilen postlarda seni arıyorum🥰 avakado süzme peynirle ez sabah kahvaltına hem magnezyum için iyi hem bebek beslıyor hemde şekerler 90 geliyor 🥰
damlali Taze_gebe suyum diyetle düzeldide diyetisyen ekmeğimi arttırdı insanım yükselmeye başladı acaba çözemedim ne oldugunu
Bsmlh Sermec27 ya olmusmu yedın iyice olsun ben bıle valla yiyorum iyi geliyor diye zaten erken dogacak barı beslıyım ☺️
Bsmlh damlali benım ilk su azaldı sonra direnç sonra lekelenme sonra sancı derken suan hepsi birleşti 33+2 suan hedef 36/37