Sulenayir Arkadaşlar 19 günlük bebeğim enfeksiyon çıktı damardan antibiyotik verilmesi lazımmış yatış verildi basına gelen var mı
BurcuLice Sulenayir sıvısız kalmış olabilir mi rabbim şifa versin genelde ememediği zaman oluyor bu durum
Rabiabektas1 Sulenayir enfeksiyon yükselmeden daha fazla hemen bebeğinize damar yolu ile antibiyotik aldırın bebek hemşiresiyim bunu yapmanız en doğrusu olur bebeğiniz için bu sefer bebeğinizde iştahsızlık ateş ve başlayacaktır almaz ise antibiyotik
Sulenayir Rabiabektas1 daha sonuçlarımız çıkmadı ne kadar süre alınır ortalama enfeksiyon hastanede yatışı kaç gün sürebilir ortalama 😭😭
Tuuuba Benim kizda kuvezden ciktiktan bir kac gun sonra crp si yükselip yatmisti. Kuvez gecmisi oldugu icin yogun bakima almislardi. Antibiyotik tedavisi ile dusurduler enfeksiyonu.
Rabiabektas1 Sulenayir 7-14 gün arası antibiyotik süresi oluyor ama bu süreç bebeğinize göre değişir yükseledebilir düşedebilir hangi hastane bu arada
Sulenayir Tuuuba bilmiyorum bakmadım ateş vardı sadece doktor kan ve idrar aldı ama sonuçlar normal demiş