Mollier Gururunannesi tabi ki çok da diretmemek lazım.Ben de öyle düşünüyordum kullanmam diye.Ama antibiyotik gargara serum agrı kesici herseyi kullanmak zorunda kaldım 11 haftada.Bebekler Allah’a emanet
Mollier Mucizem- konudan bağımsız ama salatada maydonozun zararı olur mu sizce?ben ekliyorum maydonoz😢
Mucizem- Mollier olmaz tabi ama benim doktorum ilk üç ay kontrollu tuketmeme izin verdi b3nde hic tuketmedim sonra alıştım koymuyorum ilk aylarda Allah korusun fazlası düşüğe sebep olabiliyomus
Mollier Mucizem- yaa Allah korusun ben de 11.haftamdayım iki gündür yeni yemeye başladım.lezzetli oluyor maydonoz
Mucizem- Mollier fazla tuketmedikten sonra bise olmaz ben takintiliyim biraz doktor öyle söyleyince direk kestim ☺
Sed22-09 Littlespy yapıcak bişey yok aç kalmaktansa yemek zorundayız canım sürekli acıkıyorum birde yemek yemesem nasıl ayakta dururum bilmiyorum 🤷🏻♀️ 😂
Littlespy Sed22-09 ya benim midem hala düzelmedi bulanıyor 😟 zor yiyorum biraz ama en azından çıkan yoğurttan ya da yoğurtlu mezelerden alıyorum, çorba içiyorum falan :)
elifpusat Mollier Ben soda içiyorum çok iyi geliyo magnezyum var içinde kusma yanma bendede vardı yemekten sonra hemen içiyorum meyvelileri ni alıyorum şimdi bana iyi geldi
elifpusat Mollier ikinci hamileliğimde doktor maden suyu iç demişti magnezyum iceriyo sindirimi kolaylaştırır günde bı tane iç demişti bu üçüncü hamileliğim meyveli meyvesiz günde bı tane içiyorum valla bana faydası oldu herkes de aynı etkiyi göstermez belki