Mollier Günaydın hanımlar mide bulantılarım azalmıstı.Şükür yemek yemeye başlayacağım derken şimdi de miden yanmam başladı.Yemek yemeyi özledim😭Mide yanması yaşamamak için neler yapıyorsunuz?
minnakveben Mollier onun çözümü yok malesef ben suan diyet yapıyorum hiç yağlı baharatlı tatlı yemediğim halde bile yanıyo sadece ilaç kullanabilirsin pronat kullanıyorum iyi geldi ama anlık gidiyo yada akşam yatarken 1 bardak soğuk süt iç iyi geliyo
Mucizem- Mollier bende felaket mide yanması yasiyodum renni bile fayda etmiyordu yemeklerimden salatadan soğanı çıkardım rahat ettim yine oluyo ama beni hiç zorlamıyor şükür 😊
Nimet-efebspnr38 Mollier gün içinde bol su iç tedavisi ilaçsız bu yada bir bardak suya sirke kapağı kadar sirke koy otur iç bana çok iyi geldi o üstelik de şifa
AycanAycan19 Mollier 32 haftaligim ara ara oluyor ama herseyide yiyip iciyorum yanma hissettigimde soguk su ya da süt iciyorumm aslinda bnmki mide yanmasimi bilmiyorum ama bnm bogazim kayniyo resmennn oyle mi aceba sizinde
Mollier minnakveben garip olan daha 11.haftadayım.Erken değil mi mide yanması için.Sütle aram bu aralar iyi değil.Korkumdan sadece ekmek yiyorum yine😭
Mollier Mucizem- soğandan bu aralar hoşlanmadığım için yemiyorum ama dün gözüm dönmüştü iki kaşık dondurma yedim o beni mahvetti.Doktordan ilaç isteyeyim en iyisi.Domates rahatsız ediyor mu?ne salatası yiyorsunuz
minnakveben Mollier yok canım ben bilmiyodum hamile oldugumu mide yanmam baslamıstı neden oluyo fln derken hamile oldugumu ögrendim malesef kisiden kisiye değisen bi durum galiba ☺️☺️
Mucizem- Mollier ilaç anlık rahatlıyor iyi oluyo 😊mevsim salatası yapıyorum marul havuç domates vs koyuyorum soğan dereotu maydanoz hariç tabi fazla limonda sıkmıyorum oda midemi fena yapiyo kendimce çözümler buldum sende bulursun inşallah zor çünkü
Mollier Nimet-efebspnr38 sirkenin kokusuna bile tahammülüm yok.Ama su içmeyi deneyeceğim.cekikecek dert degil😢
Mollier AycanAycan19 ben daha önce gastrit de yaşamıştım midemde rahatsızlık hissi oluyor.bogazımda değil midemde hissediyorum
Cemrenuraydin Mollier valla ilaç dışında çözüm bulamadım, buraya bu başlık açılınca herkese yazıuroım doktorum pantpas TB önerdi aç karna içiyorum çok şükür hiç sorun olmuyor
Mollier Cemrenuraydin herhangi bir zararı yoktur sanırım.ilaçlardan uzak durmaya çalıştıkça ilaçlara düşüyorum 🥲
Leylaalin Mollier soğuk süt 1 bardak 3 yudumda içeceksin o kadar iyi geliyor ki bi de salatalık iyi oluyor
Gururunannesi Mollier vala ben mide ilacı aldım doktor onayıyla nexstep kullanıyorum. Mide şurubu da alabilirsin. Çok iyi geliyor
Mollier Gururunannesi yavrumun minik bedenine ilaç girmesin dedikçe yeni ilaçlarla tanışıyorum🥲 mecbur ilaç kulllanacaz demek ki🤰
Ebrumihrimah Doktor renin diye şurup verdi ama anlık kesiyor sonra geri geliyor çok zor bir durum süt içiyorum soğuk iyi geliyor ilaçtan daha etkili 🤭
[silindi] Mollier ağır yemekler yemiyorum özellikle açma poğoça simit gibi yağlı yiyecekler çok midemi yakıyor. Yanma hissettiğim zaman elma,muz yiyip ya da süt içiyorum iyi geliyor ☺️
Mollier [silindi] bulantıdan dolayı bi ay sadece pogaca vs yedim ama artık midem kabul etmiyor.ağır şeyler de yemiyorum aslında sadece bulantım azalınca gözüm döndü her şeyi yemeye çalıştım onda da midem yandı😭
Cicek10 Mollier çözümü yok canım ara ara oluyor aynı şeyleri yesem de bir oluyor bir olmuyor olacağını hissettiğimde bir kaşık gaviscon içiyorum ve rahatlıyorum doktorum verdi güvenle kullanabilirsin dedi ki bana çok iyi geliyor