Arifcaninannesi Sdacbc 26+3 um inslah tutacagim sahurda ve iftarda kuruyemis bol su ve yememe dikkat edecegim bir sorun olmasa devam edecegim inslah
Efsane01 Sdacbc bizde 32. Haftada olacağız tutmayı çok istiyorum ama bebeğe bi zararı olur mu diyede kararsızım açıkcası🤔
Selinda Sdacbc bence tutulmamalı, hamilelik yeni ya da ileride bence farketmiyor. 2 saate bir az az da olsa birşey girmeli vücuda hiç olmasa su girmeli. Bence bebeği tehlikeye atmayın derim
Kmndas Sdacbc hamilelere farz değil borç yapabiliriz neden kendimi ve bebeğimi zorlayayım ki aç kalmayı bırakın kaç saat susuz su bu kadar önemliyken hemde kuzenim erken doğum yaptı oruçluyken tansiyonu çıkmış bozmamışta suyu geldi ve kızı 1 buçuk ay hastanelerde süründü küvezlerde niye riske atayım kendimi çocuğumu emziren annelere bile farz değil kaza yapılabilir ben tuttum bişey olmadı diyen de vardır elbette ama sonuçta şans işi bu riske atılmaz bence kayınvalidem de hoca ben tuttum hamileyken bişey olmadı modunda ben zaten rahatsızım bebeğimi riske atacak durumda değilim daha sonra hepsini tutarım Allah izin verirse yaşarsam
Fatma_d 18 haftalığım ve doktorum onaylamadı. Riskli hamileyim. Ama arkadaşımın doktoru denemesini, kendisini kötü hissettiği an bozmasını önermişti.
Mimhb Sdacbc dinimiz hamileyken oruç tutun mu diyor? Neden tutsam mı tutmasam mı diye düşünüyorsunuz ki? Allah bebeğe zarar gelir diye hamilelikte anneleri oruç tutmaktan muaf tutmuş. Allah’ın dediğini dinimizin buyurduğunu bi köşeye atıp buradaki kişilere sormak sizce doğru mu?
Hamileyim-mutluyum Sdacbc ben 36 haftalık hamileyim canım son ay bebeğin dahaçok besine ihtiyacı var maalesef ben tutamayacağım 😥
Gizemshn Sdacbc ben bir saat ac kalayım bas donmesi mide bulantısı kusma oluyor mahvoluyorum o yüzden malesef tutmayacagim ama normalde hiç kacirmayan biriyim
Hamileadayibiranne Maalesef bende normal zamanda bile zor tutuyorum şuan aç kaldığım zaman hemen baş dönmesi mide bulantısı yaşıyorum 1 gün denemeyi düşünüyorum eğer yapamazsam bırakırım
Zezeeeyyldrm Sdacbc amaan kimisinede bahane kendiniz tutmayacaksaniz başkalarınıda korkutup tutma bebeğine şöyle olur böyle olur diye.
Mimhb Sdacbc çocuğun sağlığı için tutmayın diyor. Sen kendini iyi hissetsen bile çocuk içeride besinsiz, vitaminsiz, susuz kalacak belki nereden bileceksin? Sen tüm gün aç dururken o bebeğin hissettiklerini hissedebilmen mümkün mü?