gencanne44 Eşim biraz önce uygulamaya bakarken bebek ve anne ile alakalı günlük bilgileri okudu fakat neden baba ile alakalı bir yazının olmadığına sitem etti Sizler bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz benim yaşadığım olayı yaşayan var mı😁😂
metehaninannesiii gencanne44 aman sanki okuyacaksınız her gün 😂😂😂😂😂🤦♀️🤦♀️biz gece 12 olsun da hemen okuyalım diye bekliyoruz sizle ne alakalı yazacaklar herşey annenin karnında ve bebekte bitiyor 😂😂😂😂
Bsmlh gencanne44 baba anne gibi vücudu degısmıyor bebek neler oluyor hep anne ile bağlantılı bence gelen mesajlar yeterli 🥰
gencanne44 gencanne44 metehaninannesiii olur mu yaa gebelerin psikolojisi bozuluyor , hormonlar tavan yapıyor, ceremesini de babalar çekiyor. en azından annenin o esnada değişen ruh haline karşılık babanın ne yapması gerektiğini de yazabilir program.
surass Biz her gece 12de beraber okuyoruz bebeğimizin gelişim bilgilerini. Benim eşimde öyle baba kelimesi arıyo hatta sitem ettiği oluyo 😂
metehaninannesiii gencanne44 tek o konuyla ilgili yazı koyabilirler başka ne koyabilecekler ki internette buna dair bir suru yazılar var zaten hamilelikte eşine nasıl yaklasmali nasıl davranmalı vs diye okumak isteyen acar ordan da okur benim eşim öyle yapıyor şahsen
Emmeal gencanne44 yaa resmen bizde öyle ben erken uyuyorum bazen eşim açıp telefondan benden önce okuyor bazen … dün su içmenin ne kadar önemli olduğu okumuş beni ara ara uyandırıyor su içmelisin diyo sabah işe gidicek bak su içmelisin unutma diye yiyor beni😁ilk bebeğimiz fazla panik maşallah benden çookk😀
Rumeysa10 gencanne44 valla eşin kusura bakmasın ama bebekleri biz taşıyoruz o yüzden biz ve bebeklerden konu olacak onlardan değil 😂😅
gencanne44 Rumeysa10 eşim bana diyor ki kola makinasına parayı attın ve kolayı aldın. şimdi o kola makinanın mı yoksa parayı atanın mı. 😂😂😂
Keremiko gencanne44 sizin yerinizde olsam ben de söyle derdim icerde kola olma imkani olmasaydi para boşa giderdi.😁😁 Konuya gelirsek babalar annelerin hormonlarina ve tepkilerine sabirli olsunlar biraz empati yapsinlar yeter biz degisimleri okuruz.
Gulsurmeli gencanne44 Merhaba canımız annemiz, Bilgiler anne karnında bebeğe ve annenin hamilelik sürecine yönelik.. Mutlu forumlar dilerim 💐
Begumhane gencanne44 hahaha bugünde iyi uyudun karnın 9 ayı doldurdu eşin hamile ama sen aşeriyorsun bunları mı duyacaklar😅😄😄