Rabia_66 Hayırlı sabahlar. Doktorum 5 hafta sonra gel dedi ama oruca denk geliyo . Orucu bozacak herhangi bi durum olurmu
metehaninannesiii Rabia_66 kan alıyorlar bi birde ultrasonla kalın ense boyuna bakıyorlar o kadar kan alımında şekeriniz düşebilir bilginiz olsun
Nazmiyekndmr Rabia_66 bence zaten oruç tutmayın o kadar uzun süre aç kalmanız bebek için iyi olmayabilir tam gelişim zamanları şuan yinede siz bilirsiniz 🙂
aannepandaa Rabia_66 oruç tutbilecekmisiniz bakalım. Ben geçen sene ilk gün tutruö 10.haftam felandı 3 kere baygınlık geçirdim. Direndim bozmadım ama bi daha da tutamadım.
aannepandaa Rabia_66 sonra düşük yaladım ama oruçl lakalı değil. Afetim bitince tutmultum hiç zorlanmadım. Bebek için yemek önemli demekki vucut aç kalamıyor. Şuan yine hamileyim. 2 saatten fazla aç kalınca bayılıyorum. Herşeyi yemem serbest.
Selinda Rabia_66 daha küçücük oruç tutmayın bence, 2 saate bir mideye birşey girmesi gerekiyor hiç olmadı su içilmesi gerekiyor düzenli. Yine de siz bilirsiniz ama hiç bir doktor önermez