Tugba_D Aslina sol kasıkta ağrı böyle sancı gibi 10 haftalıkken daha cok oldu dayanamıcak hale geldim gittiğimde bu haftalarda rahim kendini büyütüyo dedi ama bende kanam yoktu cnm
Aslina Tugba_D kanama 1 ay önce oldu canım geçti şükür. Progestan fitil ve proluton iğne kullanıyor kanamayı bitirdi bunlar ama özellikle sağda oluyor bendeki ağrı. Bazen solda da oluyor. Bel ağrısıda oluyor.
Tugba_D Aslina normal onlar bendede bazen agrı yapıyor belde benimde kontrolum aydan aya 3 gün sonra gidecegim bakalım ne dicek
Aslina Tugba_D inş güzel şeyler duyarsın canım. Ben cuma bi doktora gittim haftaya gel bakalım dedi bu hafta için ama bilmiyorum gider miyim önümüzdeki hafta gideceğim kendi doktoruma ikili test için onu da bekleyebilirim
Tugba_D Aslina evet onuda istermi bilmiyorum bu haftalarda istiyormuş sanırım torch testi fln istedi onları yaptırdım götürecegim bütün sonuçlarla bakalm ne dicek
Tugba_D Aslina bende bilmiyordum ama çiğ sebze meyve ettenngecen enfeksiyon testi paketiymiş içinde 8 tane yalın test var doktorum istedi torch diye bi test
minikprensimmm123 Ayceycev Bende 8. Haftada bel ağrısı oldu geçti 14 e girdim şuan 14+5 deyim yine Bi kaç gündür bel ağrısı geldi 🤦♀️🤦♀️
Tugba_D minikprensimmm123 oluyor canım arada büyüdükce bendede oluyor 12 haftayım bende dinlen bol bol kalkma agır işler ypma
Ayceycev minikprensimmm123 ya karın büyüyor ya bi de sanırım kaslar kemikler yer açmak için gevşiyor, onlar normal bence
minikprensimmm123 Tugba_D Evet canım Bi kaç gündür ramazan hazırlığı yaptık ondan sonra oldu çok şükür bugün hafifledi🤲🤲