bebisim-_00 12+1 ekime denk geliyor doğumum 17 si falan varmı bizle aynı olan kader arkadaşımız şimdi birde işe başlıyorum doğurana kadar çalışacağım
Aylinak1n bebisim-_00 13+0′ la ben de burdayım ekimin ikinci haftasına kadar yolu var ama tahmini 10-13 arası 😍
Hilalkorkmaz bebisim-_00 bizde bugün 11 haftalık olduk ekimin sonlarına doğru inşallah Allah nasip ederse ❤️🌹🤲🏻
Alev16 Bende 13+4 haftalık hamileyim tahmini dogumum 6 Ekim görünüyor hayırlısıyla evlatlarımızı saglıkla kucagımıza alalım inşallah
Dimple38 Alev16 bebisinizin cinsiyetine tahminde bulundu mu doktorunuz 1 gün var aramızda 7 ekim bizimde kiza benziyor denildi😊
Tsara Aylinak1n cinsiyeti belli oldumu bebişin bizde 13 haftalığı ihtimalli bişey söyledi doktorumuz 🤭
damladmr Bizde 13+1 olduk 🥰 Allah nasip ederse tahmini doğum 13 Ekim gözüküyor, Allahım evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize 😍
Mamosunannesi tugcemre benmde 8 ekim ama doktorm 20 Eylül gbi sancıların başlar dedi bebeklerin çoğu zamanında gününde doğmuyor
Ecsst Bende ekimin ilk haftası doğumum olcak Allah nasip ederse 14+1 daha cinsiyeti öğrenemedik ama sizler öğrenebilidiniz mi ?
Emmeal Ecsst tahminler yapılabiliyor bu haftalarda ama netlik kazanılan hafta 16cı hafta oluyor canım🙃bende gün sayıyorum
Aysobaciniz Ecsst Cumartesi gittim ben 13+3 ken beklenmedik bi anda erkek dedi 😇 kızlar geç gösteriyor kendini belki kızdır sizinkisi
damladmr @Ecsst ayyy bende bunu merak ettim sorcaktım öğrenen var mı diye 😊 yarın kontrolüm var bakalım gösterirse öğrenicez inşallah 🥰
Kestanesekeri bebisim-_00 bizimle ekim sonu inşallah sağlıkla gelsin kuzucuklar ne güzel iş bulmuşsunuz çok sevindim ben hamileyim diye işten çıkarıldım ne işi buldunuz acaba ☺️
rozmerve biz de bugün 13+3 olduk sanırım eylül sonu ekim in ilk haftası olacak ya hayırlısıyla bakalım.
Zelsonr bebisim-_00 Bende 14+1 oldum bugün. Programa göre 3 Ekim ama yine rabbim bilir en hayırlısı olsun🤲🤲💜
AydanSahinSaban Zelsonr benimde 14+2. Dünden beri aşırı derecede kask ağrım var acaba sizinde agriniz var mi