Eylul1987 Baloglumy benimde normalde adet günüm bugundu. persembe aksamı idrar testi yaptım çok silikte olsa belli oldu. cuma günğ kan verdim betam 17 kusur cıktı
Nurellarapunzel Eylul1987 Eylul1987 normal gebelık testı mıydı erken gebelık testı mıydı🤗 hayırlı olsun😍
Uykucu2307 Baloglumy 8 buçukta açılıyor cnm eczaneler. Ama testi sabah ilk idrarinla yapmak daha net sonuç verirdi
Baloglumy Melihakaya hakkında hayırlısı olsun canım bu ay olmadı aama pes etmek yok bu benim ikinci olacak ama ilkindede 1.5 sene ugrasmistim bi anda geli verdi bu seferde sabretmek lazım🤲😏
Elif5361 Baloglumy Benimde adetim geçtiğinde çıkmamıştı 2 gün sonra adet olmayınca tekrar yapmıştım tabi 1 hafta geçmiş oldu adet üzerinden sonra silik çizgi gördük geç döllenmeydi benim
miniko_2308 Baloglumy test bozuk olabilir mi, bu test 5-10 dk arası sonuç veriyordu tekrar bakın kırmızılık kuruyup içine iyice işlemiş mi
Feyy Baloglumy canım adetin düzenliyse normalde üç gün gecikme normal değil sonuçta istersen doğruca kan ver belki geç döllenmedir kaset testler çok sağlıklı değil bence
Leylaakcay @Baloglumy merhaba canım eğerki her ay, düzenli adet görüyorsan biraz daha bekle derim benim erken gebelikte. 11 günümde belli oldu