Cidemkisa Yasinimm aşırı hareketli oğlumda oleydi aşırı hareketli olduğu için suyu patlattı 38 de geldi maşallah kızım ondan da hareketli 😊😊
Fadime_56 Yasinimm ınşallah saglikla kucagina alirsiniz bizim şafak 135 20+5haftalik hamileyim uzanıyorum içimde biseyler donuyo sanki bebek mi acaba ilk hamileligim geriliyo bazen hissediyorum öyle ama biseyler donuyo gibi oluyo
Yasinimm Fadime_56 Amin inşallah Allah razı olsun canım Vala ben 26+4olmama rağmen çok nadir hissediyorum 🥰❤🤲
Portakalgeliyor Yasinimm darısı başıma inşallah hala 3teyiz 2 ye düşsemmm de zaman geçse keşke allahın izniyle 🌸🤰🏼
Yasinimm PerlaAy erkek ama benim oğlum çok sakin uslu duruyor annesini rahatsiz etmiyor akılı oğlum benim 🥰💙🧿🐣🤲
Nisanurunannesi3850 Mlsgllk yaa gerçektenmi bana bildirim gelmedi bende eski tartismaya girdim sizi ariyodum tam şuan acaba doğum yaptimi diye🙈🙈Ya simdiye doğurmussundur simdi durumlar ne nasilsin 🤗🤗çok mutlu oldum gerçekten🌸
PerlaAy Yasinimm benim kız hınç alıyor benden resmen 😂😛 gece en az 3-4 kez uyanıyorum uyku düzenim kalmadı iyi siz şanslısınız