Nilsubatu canım üzülecek strese girecek hiç bir sey yok öncelikle bunu bir bil . Ben 16. Haftamda eşimden covid kaptım. İlk 2-3 gün eklem agrısı , öksürük, hapsuruk , mide bulantısı ile geçti . Normal bir gripten çok farkı yoktu . Doktorumun önerisi ile sudan midem bulansa bile 4-5 litre su tüketmeye basladım , sürekli ılık duş aldım , hem suya atılan c vitamini aldım hemde bol bol portakal mandalina yedim ki pek sevmemde . Aksamları rahat uyumak adına çünkü aksamları aynı grip gibi biraz şiddetleniyor parol aldım . Doktorum bana oksapar kan sulandırıcı iğne verdi içinde 10 adet var onları hergün göbeğimden kendim vurdum . Onun dısında extra birsey yapmadık . Bebeğim karantina sonrası gittiğimde çok iyiydi asla etkilenmemişti . Suan 32. Haftamız bitiyor . 5 yasında çocuguna gelince kuzenlerimin çocuklarıda atlattı onlar sadece 1 gece ateşlendiler geçti gitti . Hiç bebeğini de kendini de strese sokma . 5. Gün tat koku gidince baslıyorsun iyileşmeye . O da 10 gün içinde geliyor . Sonrasında 1 ay kronik yorgunluk çekebilirsin ondan da korkma hepimiz böyle atlattık . Bebişlerimize hiç bir zararı yok tersine çok üzülürsen kendin zarar verirsin 🙏🏻 Çok geçmiş olsunn 💐