tosbikimmm hazırlıksız yakalandık hemşirem yıkamadan giydir dedi kıyafetleri kızlar olurmu acil cevap nolurr
Zynp41 tosbikimmm tosbikimmm ayy allahım hadi allah kurtarsın mormalmi sezeryan mı yapacak bir şey yok giydir nerdedin şimdi
metehaninannesiii tosbikimmm kayinvaliden yada annen kardeşin felan varsa evde dursun birisi onlar yikasin sen gelmeye hazır olur sen şimdi bunları düşünme hal olur herşey annengil yaparlar doğumuna odaklan sağlıkla kucağına al inşallah 🌸
Nslhnkr tosbikimmm annen yada kayınvaliden kısa programa atsın yıkasın hemen foğalgazlıysa eviniz petekleri acın kurusun . Sende panik yapma kuzum hayırlısıyla evladını kucagına al inşAllah
izmirsibel tosbikimmm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim problem olmaz Allah’ıma emanetsin
tosbikimmm doğuma gircem isim polemiği yaşıyoruz kayınbabamla dedesinin adını koycaktım kemal özgür annem çok sevinio doğcak die ama napcannn koyma yaa modern koy dio
minikoglumm tosbikimmm doğum hikayeni yazmayı unutma canım hayırlı olsun inşallah sağlıklı doğumlar 🥰
7676 Allah hayırlı dogum nasip etsin eger yıkayacak biri varsa kıyafetleri yıkatırsanız iyi olur ablam bitek bi parça bişeyı yıkamayı unutmustu sanaa dogumda onu giyindi bebek ve kırmızı lekeler olustu yüzünde inşallah sizinkinde olmaz
MervErdo Ya Allahım ben de doğursam şöyle alelacele de derdim kıyafet yıkamak olsa 🙈😂😂 kız git doğurmana bak aklın da kıyafette mi evine gelince halledersin inşallah en kötü