Gammzelii Zeynep kamilde perinatoloji bölümüne gidicem de detaylı ultrason doopler haftamdayım gitmişken onada bakarlar mı giden hiç var mı acaba 🥰
Damlladamlla Gammzelii perinatoloji bölümü zaten detaylı ultrason canım sen ne için gidecektin ki ben Bağcılar eğitim araştırmaya gittim perinatoloji bölümüne detaylı ultrasona bakıldı yarım saat boyunca rapor hazırlandı iki sayfa
Eymenbby4 Gammzelii canım ben o hastaneye gitmedim ama Bakırköy dr sadi konuğa gittim detaylı ultrason icin perinatolojiye randevu aldım 1saat bekledim en sonunda çağırdılar senin bölümün bura değil boşuna beklemişsin deyip gönderdi
Zeynepppp34 Gammzelii hayır cana perinatoloji çekmiyormuş Zeynep kamilde , Kartal Lütfi kırdar da çekiyorlar ama . Bende gitmiştim Zeynep kamilde ama o bölümün çekmediğini söylediler geçen ay
Gammzelii Damlladamlla Damlladamlla Benim hamileliklerim biraz sıkıntılı geçiyor doktorum dooplerini bi perinatoloğa yaptır dedi onun için randevu aldım da ayrıyeten yaptırmam gerek mi diye sordum teşekkür ederim 😍