Htcnrgl 36 haftaya girdim ilaç zaten yasak ne içtiysem fayda etmedi kızlar boğaz ağrım çok fazla ateşim yok sadece boğaz ağrım ve öksürüğüm var ve uyutmuyor bildiğiniz önerdiğiniz birşey varmı 🙏🏻
cileklidondurma Htcnrgl Covid testi yaptırdınız mı yakınımda böyleydi covid çıktı yani grip olduğunuzu doktor mu söyledi ? Ona göre tedbir alın diye söyledim geçmiş olsun bol c vitamini takviyesi alın meyvelerden, ballı ılık su yapın boğazlarınız için
Oaxell Hayır canım yasak olur mu doktoruna git o sana vermesi gereken ilaçları veriyor. Aynı sorunu bende yaşadım acile gittim hamileyim diye yüzüme bile bakmadılar ilaç veremeyiz dediler ertesi günü kendi doktoruma çıktım antibiyotiğime kadar yazdı 2 günde toparladım kendimi ihmal etme doktoruna görün. Çok geçmiş olsun 🌸
berilkus Limon-portakal sıkarım varsa başka meyveleri de sıkar içerim. Açık çay+bal+limon+karabiber yaparım grip olunca. Ilık içerim. Bu karışım terletir yalnız haberin olsun. Bol su, boğazın kurumasın. Çok kötülenirsem 1 tane Parol.
Busebse Doktoruna sorarak bir fincan ıhlamur içine limon içebilirsin doktorun iç derse ama Sıcak ballı süt icebilirsin Meyve tüket Bol istirat Dus