FundaendeYaman Kızlar merhaba bende 8 haftalık hamileyim 2 li tarama testi konusunda kararsız kaldım siz yaptırdınız mı
Hanif FundaendeYaman ben yaptırdım canım bütün testleri doktorum yapalım dedi yaptık ama İnan hiç sonucunu düşünmedim 😊
Melo11 FundaendeYaman sonuç tabiki kesin değil ama bende yaptırmayı düşünüyorum haftaya içimde kalmasın keşke yaptırsaydım demeyeyim diye ☺️
haceryasar FundaendeYaman neden kararsız kaldınız. Bence yaptırın çünkü insanın bi içi rahatlıyor :) güvendiğiniz bir yere yaptırmanız önemli. Çevremde sapa sağlam doğan çocuklara doğana kadar down sendromlu dediler malesef böyle şeylerde oluyor.
Dilekkkk FundaendeYaman %100 bi sonuç tabi değil ama yine de insan rahatlıyor şükür bende de temiz çıktı yaptır derim en azından keşke yaptırsaydım demezsin canım
juliet2021 Net bir sonuç istersen genetik test yaptırabilirsin. İkili test olasılık hesaplamasıdır. Genetik test yaptırınca ikili üçlü dörtlü testlere gerek kalmıyor. Genetik test biraz pahalı ama en azından ikili testi yaptır bence. Genetik testi 10. Haftadan sonra yaptırabilirsin.