Cekuli Mervesafamustafa elyesa çok farklı bir isimmiş ben beğendim yanına birde bilinen bir isim eklense daha iyi olur gibi değişik olduğu için zorlanabilir mi acaba🤔
Mervesafamustafa Ayse1608 elyesa peygamber ismi cok hosuma gidiyor ama kararsiz kaldik ikisi arasinda :)
deletedmom28 Elyesa ismi çok güzel peygamber adı 🤗 ama bazı kaynaklarda elisha diye geçiyo elisa olur mu acaba bilmiyorum 🤷🏻♀️ Oğlum olsa umeyir ve bu ismi düşünüyodum
Mervesafamustafa deletedmom28 elişa yi bende gördüm bana daha cok kiz ismi gibi geldi ümeyr de cok güzel ama hepsi ailede var cok kalabalik oldugu icin neredeyse tüm begendigim isimler mevcut oyüzden farkli bisey olsun istiyoruz
deletedmom28 Mervesafamustafa canım biraz daha araştr istersen sahabe peygamber isimlerini ne bilim ashabı kehf isimlerine de bakabilirsin ☺️ Bende kızıma hz yusufun kızının adını koyacam Allah nasip ederse 🤗
Mervesafamustafa deletedmom28 okadar cok arastiriyorumki neredeyse tüm günüm isim aramakla geciyor ama esimle anlasamiyoruz bu konuda pek ilk basta Keyan Ali demistik ikimizde begendik ama büyükler pek sevmedi gibi oyüzden vazgectik suandada hic isim begenemiyoruz🙄
Oglununannesi Mervesafamustafa ali mirza😂şaka şaka elyesa çok güzel canım biz Ali MİRZA koyucaz inşaallah ama aklımda ki isimlerndendi🤗🤗