Gizem___ Susamtanem2 evet eşim hep yanımdaydı sancı çekerken de doğumda da. Zaten ebe muayene etti çıktı iki dk sonra ben anladım bebek geliyor hemen çağırdık başka ebe geldi ıkınma dur geliyo dedi bir anda eşim de doğumun ortasında kaldı 😅
rumeysaecren sedaela boğazlıyanda doğum yapmayı düşünüyorum bende . O yüzden sordum orda da mı tek kişilik odalar
sedaela rumeysaecren evet evet ben de oraya gidiyorum, dün doğum odalarını da gezdim, hepsi tek kişilik, ebeler de çok ilgili. Siz de özlem hanımın takibinde misiniz
rumeysaecren sedaela evet bende özlem hanıma gidiyorum 37. Haftamdayım ama odalara falan hiç bakmadım tek doktor doğuma geliyor mu diye sordum pazartesi kontrolüm var inşallah gideceğim sarıkayada yaşıyorum normalde
sedaela rumeysaecren ben de 37.haftadayım ve ben de sarıkayada yaşıyorum 🤭 ben en son gittiğimde doktorun yanındaki ebeye sordum, doğuma geldiğimizde doktor izinli olursa nasıl olacak dedim, o zaman ayarlanır merak etme şimdiden bir şey diyemem dedi
rumeysaecren sedaela yakınız o zaman rümeysa bakırcı benim ismim sizin isminiz nedir aceba tanıdık çıkarız belki😊
sedaela rumeysaecren benim adım seda :) siz Sarıkayalı mısınız, ben buralı değilim, eşimin işi nedeniyle burdayız. Bu arada önceden özel mesajlaşma vardı şimdi neden yok bilen var mı acaba 🙄
sedaela rumeysaecren bir de özlem hanım size alttan baktı mı, ben Cuma gittim, alttan baktı 2 parmak açıklık var, vajina doğuma çok güzel hazır dedi
Rabiasel 2fasulyeannesi Allah nasip ederse bende konya sehir hastanesinde dogum yapacam da çoğu kişi de bana tam tersini diyince çok korkuyorum ıns.banada iyi ebe ve doktor denk gelir son 15 günüm kaldi
2fasulyeannesi Rabiasel inşallah canım kimine iyisi denk geliyor kimine kötü demeyelimde sert olanı diyelim
sedaela rumeysaecren siz ilk Doğumu nerde yaptınız ben iki yıl önce araştırmada yaptım, açıkçası benim için kötü bir tecrübeydi. Ondan kaynaklı biraz korkularım var ama burdaki ebeler bana çok güven verdi, inşallah bu kez daha güzel olacak
rumeysaecren sedaela ben ilk doğumu yozgat şifa da yapmıştım çok memnundum hem doktordan hem hemşirelerden ama kapandı