Gizoos Feridee1 ben aldım baba boyutu normal gibime geldi 😬. Ama daha kullanmadık tabi sevi bebe markası fiyatıda uygun 120tl mi ne aldım
mommysweet Feridee1 ben aldım canım gayet güzel ve yeterli büyüklüğe sahip bebek küveti zaten ne kadar büyük olabilir ki hem de katlanıyor yer kaplamıyor çok güzel
tazeaane Feridee1 ben aldım canım başta küçük diye düşündüm ama açınca büyük geldi banada. Evimde de yer yok zaten büyük normal küveti koymaya o yüzden memnun kalıcağımı düşünüyorum. Ama bimde ki küvrtler tabiki katlanılabilir küvetten büyük
Lulemom Ben alıcaktm ama görünce boyutu bana küçük geldi. İç içe koysanız Diğer küvetlerin içine rahatlıkla oturur öyle boyutunu canlandırın gözünüzde. Yani belli bi zamandan sonra kullanımı zor olur diye vazgeçtim
Feridee1 Lulemom yaa bende evim küçük açıkçası yer açısından pratik olur düşünmüştüm ama küçükse kullanışsız olur bir süre sonra dediğiniz gibi
Ldy Feridee1 diğer küvetlere göre küçük evet ama katlanınca hiç yer kaplamıyor yatağın altına bile sürersiniz . Ben kullandım evim küçüktü acayip memnun kaldım . Zaten çocuk iyice ele avuca gelidimi beraber yıkanırsınız veya banyoda yıkarsınız